reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miss ja wole szagowki;-) a slaskie robi sie podobnie ale zabij mnie niepamietam:/

Kornelia to ciekawe co ci powie gin...

Ja juz gotowa do snu...zaraz klade sie z mala do spania

reklama
No ju ktorys raz na xkom. Wszystko super. Wydane kurierowi i w katowicach puuuch - nie ma :(

A cevapcici to takie male ruloniki mielone :) jedlismy w chorwacji i bardzo nam smakowalo :) takze powtarzam danie .. Na tyle na ile pamietam smak ;p

ImageUploadedByForum BabyBoom1412619202.405209.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412619202.405209.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412619202.405209.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 44
Hey laseczki ....
Dopiero usiadlam grr ... i dzien zakonczylam "tancem z mopem" ... psiutek tak brudZI ze szok .. a to mu się wyleje ... a to lapkowe ślady z ogrodka ... no ale coz ;-) malusi jest .... wczoraj tak budzik nadtawilam ze nie wiadomo dlaczego ale nie zadzwonil ... spoznilam sie 30 minut ... no ale spoko i tak robota cos się nie kleila ....

Zaraz znowu dzien sie kończy i byleby do piątku ....

Za wizyty trzymam kciuki ;-)

Jej co to na zdjeciu? Smiesznie wyglada:-D

Kiepsko sie czuje i znow plamie. Kurde co jest lepiej to za chwile buch w leb pala...

Zouza
Ja czuje jak boli szyjka. Kiedys sie tylko domyyslalam ale po zalozeniu szwu wiem ze to nol szyjki. I teraz tez mam sporadycznie :-\

Wiecie co tak slucham o Przybylskiej i tak mi smutno jest :-( taka zawsze wesola byla.... 3 dzieci miala i tak mlodo zmarla majac 36 lat tylkl :-( [*]

Cevapcici :D
Wiem wiem jak wyglada :D
Ale smaczne :)

Mnie boli tak jakby ktos mnie obił od srodka. Poza tym bola mnie jajniki albo mi sie gazy przemieszczaja :p

Cholera znowu narzekam..

reklama
Do góry