reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Miss ja wole szagowki;-) a slaskie robi sie podobnie ale zabij mnie niepamietam:/

Kornelia to ciekawe co ci powie gin...

Ja juz gotowa do snu...zaraz klade sie z mala do spania

reklama
No ju ktorys raz na xkom. Wszystko super. Wydane kurierowi i w katowicach puuuch - nie ma :(

A cevapcici to takie male ruloniki mielone :) jedlismy w chorwacji i bardzo nam smakowalo :) takze powtarzam danie .. Na tyle na ile pamietam smak ;p

ImageUploadedByForum BabyBoom1412619202.405209.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412619202.405209.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412619202.405209.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 39
Hey laseczki ....
Dopiero usiadlam grr ... i dzien zakonczylam "tancem z mopem" ... psiutek tak brudZI ze szok .. a to mu się wyleje ... a to lapkowe ślady z ogrodka ... no ale coz ;-) malusi jest .... wczoraj tak budzik nadtawilam ze nie wiadomo dlaczego ale nie zadzwonil ... spoznilam sie 30 minut ... no ale spoko i tak robota cos się nie kleila ....

Zaraz znowu dzien sie kończy i byleby do piątku ....

Za wizyty trzymam kciuki ;-)

Jej co to na zdjeciu? Smiesznie wyglada:-D

Kiepsko sie czuje i znow plamie. Kurde co jest lepiej to za chwile buch w leb pala...

Zouza
Ja czuje jak boli szyjka. Kiedys sie tylko domyyslalam ale po zalozeniu szwu wiem ze to nol szyjki. I teraz tez mam sporadycznie :-\

Wiecie co tak slucham o Przybylskiej i tak mi smutno jest :-( taka zawsze wesola byla.... 3 dzieci miala i tak mlodo zmarla majac 36 lat tylkl :-( [*]

Cevapcici :D
Wiem wiem jak wyglada :D
Ale smaczne :)

Mnie boli tak jakby ktos mnie obił od srodka. Poza tym bola mnie jajniki albo mi sie gazy przemieszczaja :p

Cholera znowu narzekam..

reklama
Do góry