reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia ja jestem swoim własnym królikiem doświadczalnym :)

mniej wiecej wiem kiedy i co mnie uczula i jak reaguje organizm
kiedys mi dr powiedziała że mam leniwe jelito - męczyły mnie STRASZNE zaparcia ..
po przeanalizowaniu składu i jakości pokarmu doszłam do tego ze jestem w jakiejś tam części uczulona na gluten

także działam na zasadzie eliminacji

poza tym licze btw, ćwicze siłowo więc troche mam to jakby już obcykane

niemniej - troche to czasu mi zajęło
a szkoda bo mogłam od początku wiedzieć na czym stoje

reklama
Miss kurcze będzie dobrze, nie zamartwiaj się na zapas. Nosisz pod sercem dzieciątko, masz powód do wielkiej radości.

Julia wpisz mnie na 06.11. Zakładam że to był jednorazowy tak długi cykl i więcej takich numerów nie będzie, no.

Blair niestety w Polsce dużo czasu trzeba poświęcić na szukanie dobrych lekarzy albo samemu szukać informacji i robić badania. Akurat coś o tym wiem.
A ja tymczasem odliczam minuty do końca pracy :-)

Blair
Hmm ja znam tylko z wroclawia. On prowadzil moja ciaze druga i moja mams miala kilkakrotnie poronienia i urodzila martwe dzieci i on zrobil tak bym ja sie urodzila :-) a jeszcze wtedy nie byl profesorem.:-) ale on tez 300 zl bierze. Ale warto bylo. Podpowiedzial duzo rzeczy bardzo mi pomogl. Zna sie na tym bo ma z tym non stop doczynienie. Jak cos odlozysz to pojdz do niej na wizyte moze cos podpowie.do tego o ktorym pisze z wro czeka sie 3 miesiace :-\

Witam sie po pracy, padnieta jestem cos noga mnie rwie:/

AnnoMario nieznam sie na wynikach:/
Trzymam kciuki za wizyte;-)

Zouza to trzymam kviuki tego 14.10;-)

Melka uwazam ze faza mniej wiecej zawsze taka sama...moze kwestia jednego dnia odchylu...

Krysiulek to ladnie walcz tam z mezem;-)

Miss kochana wspolczuje mdlosci:/
U mnie kochana nic ciekawego...;-)
Jutro jade do gina na podgladanko ale raczej jeszcze nic niezobaczymy hehe
Co do fazy lutealnej, wlasnie dzis byla porada na Ovufriend ze jak trwa mniej niz 10dni to zglosic sie do lekarza...
&&&&& za wizyte!!!!

Nic wracam do coreczki;-)

Dzisiaj na obiad pyzunie;-)

Blair kochana no ja wierze ze w koncu ci sie uda;-)

Julcia
To ja tez trzymam kciuki za wizyte :-)

Ej dziewczyny mam mega ochote na kluski slaskie.. . Czy ktoras ma dobry sprawdzony przepis dla kucharek ktore mega talentem nie grzesza ;-)? Tak bym zjadla takie dobre z sosikiem...... ahhhh

miss nie pomoge :)

Ja robie dzis cevapcici :p

Dziewczyny jak okresliłybyscie bol szyjki??

Bo mnie od owu cos jakby ciagnie, boli tepo ale nie wiem co to i czy to szyjka :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też nie pomogę :( A też bym zjadła takie hmmm hmmm :-D:-D

Dzwoniłam do mojego doktorka i aż w czwartek mam wizytę bo jutro on ma wolne :( ale w sumie to może i lepiej bo przynajmniej będę się czuła pewniej już i tak długo czekam to przynajmniej @ się skończy na dobre :p

Do góry