reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie kochane :-)

Krysiulek dzialajcie kochana :-D

Julia i ja trzymam kciuki za wizyte kochana :-)

Missiiss kochana moja wszystko bedzie dobrze, ciesze sie, ze brzusio juz mniej pobolewa, dzidzia wie, ze jej tam dobrze pod Twoim serduszkiem kochana :-)

Zouza kochana ja tez robie cevapcici ale po grecku, czyli mieso mielone, do tego papryka ostra i slodka pol na pol, sol i pieprz, robie ruloniki i do tego robie ryz i sos tzatziki z ogorka swiezego i jogurtu greckiego pyszotaaaaaaa :-D

I kciuki oby to bylo to ;-)

Kasikz trzymaj sie kochana i nie daj chorobsku :tak:

Blai ja tez wierze z calych sil, ze wam sie uda. Przyznam sie, ze mam takie same mysli jak Ty czasami, ale coz...

Dopiero teraz moglam Wam odpisac kochane.. wczoraj padlam ze zmemczenia, a dzis od rana takie wysokie obroty, z enie wiem kiedy taczke zaladowac, wiec z pusta biegam hahaha:-D

A ja nie wiem na jakim etapie cyklu jestem, tak jakby sluz plodny wczoraj i dzis byl...

Pieknego dnia kochane :-)

reklama
Do góry