reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzień dobry ...

Miss Aschle jak sie czujecie?

Asiu pokaż brzusio ;-) ....

Melka u mnie tez nie przyjemnie ...

Zouza jak samopoczucie?

Dokladnie miss poki plamisz powinnas byc w domu trzymaj sie
U nas lepiej i wymeczona ale ok. Teraz widze lapia wszystkich objawy przeziebienia
Asiu ale ten cZas leci. A ty bylas juz na polowkowym?
Ja mam teraz koncowke 16 tc. W poniedzialek ide do gin moze sie wyjasni kto siedzi w brzuszku

anula, no jakoś leci :)
jakoś od wczoraj mam więcej energii

staram się też nie nakręcac objawami bo ostatnio miałam te same i nic nie wyszło, także spokojnie sobie czekam :)

Hej
Psychiczny dolek mialam chyba wczoraj wieczorem. Ale dzis lepiej. Choc plamienia sa to brzuch nie boli. Jutro wizyta wiec sir okaze czy wszystko ok. Ciekawe czy moj lekarz to oleje czy nie... jakby nie patrzec plamie od 3 togodni z przerwami drobnymi. A jednak chcialabym wrocic do pracy. Dzieki dziesczyny ze pytacie :*

Zouza
To juz niedlugo wiec kciuki trzymam :-)

Kasikz
Tez odpoczywaj jak lapie cie przeziebienie!

Milego dzionka

Dzieki za kciuki :)
Dzisiaj strasznie bolą mnie sutki, normalnie ledwo wytrzymuje w staniku
dokladnie czuje jak piersi sie trzymają w cyckonoszu ;)

Poza tym bez zmian, bóle w podbrzuszu, czasami kłócie w jajnikach, lekkie zawroty głowy - ale to mi się już zdarzało także z niczym tego nie łącze :)

Mąż sie mnie dziś spytał, jak tam temperatura :D
ale jak mu wszystko wytłumaczyłam to stwierdził że jednak cofa pytanie :-D

reklama
Do góry