reklama
Dokladnie miss poki plamisz powinnas byc w domu trzymaj sie
U nas lepiej i wymeczona ale ok. Teraz widze lapia wszystkich objawy przeziebienia
Asiu ale ten cZas leci. A ty bylas juz na polowkowym?
Ja mam teraz koncowke 16 tc. W poniedzialek ide do gin moze sie wyjasni kto siedzi w brzuszku
U nas lepiej i wymeczona ale ok. Teraz widze lapia wszystkich objawy przeziebienia
Asiu ale ten cZas leci. A ty bylas juz na polowkowym?
Ja mam teraz koncowke 16 tc. W poniedzialek ide do gin moze sie wyjasni kto siedzi w brzuszku
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej
Psychiczny dolek mialam chyba wczoraj wieczorem. Ale dzis lepiej. Choc plamienia sa to brzuch nie boli. Jutro wizyta wiec sir okaze czy wszystko ok. Ciekawe czy moj lekarz to oleje czy nie... jakby nie patrzec plamie od 3 togodni z przerwami drobnymi. A jednak chcialabym wrocic do pracy. Dzieki dziesczyny ze pytacie :*
Zouza
To juz niedlugo wiec kciuki trzymam :-)
Kasikz
Tez odpoczywaj jak lapie cie przeziebienie!
Milego dzionka
Psychiczny dolek mialam chyba wczoraj wieczorem. Ale dzis lepiej. Choc plamienia sa to brzuch nie boli. Jutro wizyta wiec sir okaze czy wszystko ok. Ciekawe czy moj lekarz to oleje czy nie... jakby nie patrzec plamie od 3 togodni z przerwami drobnymi. A jednak chcialabym wrocic do pracy. Dzieki dziesczyny ze pytacie :*
Zouza
To juz niedlugo wiec kciuki trzymam :-)
Kasikz
Tez odpoczywaj jak lapie cie przeziebienie!
Milego dzionka
Dzieki za kciuki
Dzisiaj strasznie bolą mnie sutki, normalnie ledwo wytrzymuje w staniku
dokladnie czuje jak piersi sie trzymają w cyckonoszu
Poza tym bez zmian, bóle w podbrzuszu, czasami kłócie w jajnikach, lekkie zawroty głowy - ale to mi się już zdarzało także z niczym tego nie łącze
Mąż sie mnie dziś spytał, jak tam temperatura
ale jak mu wszystko wytłumaczyłam to stwierdził że jednak cofa pytanie
Dzisiaj strasznie bolą mnie sutki, normalnie ledwo wytrzymuje w staniku
dokladnie czuje jak piersi sie trzymają w cyckonoszu
Poza tym bez zmian, bóle w podbrzuszu, czasami kłócie w jajnikach, lekkie zawroty głowy - ale to mi się już zdarzało także z niczym tego nie łącze
Mąż sie mnie dziś spytał, jak tam temperatura
ale jak mu wszystko wytłumaczyłam to stwierdził że jednak cofa pytanie
reklama