reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :)

ja się przebadał ponad miesiąc temu jak kilka miesięcy mi nie wychodziły starania.

U mnie zbliża się owu i pierwszy raz odkąd się staram zauważyłam , że mam taki śluz jaki powinien być przed owu chyba moje zioła Regularne Cykle zaczynają działać, no nic muszę jeszcze mojego uruchomić na pełne obroty i do dzieła :D

reklama
U mnie z zajściem jest problem braku serduszek, a druga sprawa to utrzymanie... Ale nie chce zeby G czuł presje, to ma byc przyjemność ;) a dziecko jak ma byc to bedzie ;) tylko niestety ja jestem wadliwa i teraz po badaniu progesteronu pójdę do lekarza chyba po leki na wszelki wypadek...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej kobitki
Weekend zabiegany wiec nie mialam kiedy nawet zajzec. Wieczorem poprostu padalam. Walcze ciagle z mdlosciami... dzis rano sie cieszylam ze tak mnie nie mdli a przed 12 sie zaczelo :-\ bbrr
Dziekuje ze pamietacie o mnie :-*

Annamaria
Ja tez mam przeciwciala rozyczki a toxo nie . Musze teraz toxo powturzyc. Hmm ciekawe czy jakbym poszla do rodzinnego to by mi dal skierowanie na te wyniki na nfz??

Jazza
Bardzo mnie cieszy twoj dobry humor:-) ja to mam jakies kurcze mieszane uczucia co do siebie ... niby sie ciesze a niby nie :-\ sama juz nie wiem. Chyba lekki dol jesienny sie do mnie wkradl.

Julcia
Co tam u Ciebie ?:-)

Melka
Lutealna wydaje mi sie ze powinna byc w miare stala tez uwazam ze +\- 1 dzien. Gdzies czytalam ze chyba najbezpieczniej jest jak trwa 12-14 dni jezeli chodzi o fasolke bo krotrza nie pozwala jej sie dobrze zagniezdzic-niedomoga lutealna. Ale zapytalabym lekarza zeby sprwcyzowal bo to co sie czyta czasem to wiadomo :-)

Zouza
O masakra 2000 tys!!! Kurcze ja nie wiem co z tymi lekarzami sie dzieje na nic nie chca dawac skierowac dziady jedne.

A u mnie w pracy weszla nowa oferta i az sie boje wracac masakra o. finanse ... robilam szkolenie i test miesiac temu ale to tyle informacji na raz ze po miesiacu juz sie nic nie pamieta:-\ ciagle sie zastanawiam czy odpuscic i byc juz na l4 czy sprobowac z ta umowa... 100% pewnosci nie ma ale jakas w miare szansa jest. No zobaczymy...

Zouza taka prawda gdyby nie moj organizm ktory zwalcza ciaze to miałabym juz dwójkę dzieci i trzecie w drodze... Ale wierze ze cos sie da z tym zrobić i ze jest to problem jedynie niskiego progesteronu a nie układu immunologicznego...

Miss a jak sie czujesz poza mdłosciami? Jak brzuch? Wizyta w środę?

Aschlee jak sie czujesz?

Zouza
Dzieki :-)

Krysiulek
Nie probowalam bo jedyne co mi przejdzie przez usta to woda. Blee

Blair
Dziekuje jest ok. Od dwoch dni moge wiecej robic i dobrze sie czuje procz tych wku....cych mdlosci :-( sa przeokropne... ale nie plamie brzus czasem czuje ale delikatnie. Jak narazie mocno nie boli jak przed 3 dniami. Tak wixyta w srode i mam nadzieje ze bedzie serduszko. Bo sie boje...
A co do Ciebie... hmm zrob sobie przeciwciala przeciwko kardiolipinie to apropo poronien. Ja je robilam chtba 35 zl zapplacilam. A moze to cos da. Na progesteron to lutka to jak masz niski gin powinien dac. Ja bym sprobowala zrobic te przeciwciala na zespol antyfosfolipidowy. Hmm jeszcze chlamydie kazali mi zrobic. Zapytaj lekarza napewno cos doradzi:tak:

Aschlee. Asiaszw co tam u was?

Miss dzieki ;) wiem ze musze pójść tylko ze mam gina w innym mieście a tu w wawie byłam u jednego poleconego to zbadał mnie zrobił usg i powiedział ze wszystko jest ok, ale po wysłuchaniu historii z ciążami powiedział ze on sie nie podejmuje prowadzenia mi ciazy i żebym poszła do spejalistki od poronień nawykowych ktora bierze 300zl za wizytę :/ wiec chce zrobić ten progesteron i moze pójść do mojego dotychczasowego a przy okazji wyszperać jakiegoś tu na miejscu...

O to czekam na fotki fasolki ;) z pieknie bijącym serduchem &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry