reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mam pytanie do dziewczyn które dłużej prowadzą obserwacje. Czy długość fazy lutealnej się zmienia czy jest jakoś mniej więcej podobna w każdym cyklu?

reklama
AnnaMaria ja niestety nie pomogę bo nie robiłam tych badań

Anula88 ja raz na kilka miesięcy mam dłuższy cykl, wiec moze wlasnie teraz taki mam. Albo przez ostatnie stresy mi sie poprzesuwało... Zobaczymy

Melka ja mam ta sama długość 12dni a 13dostaje @

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Zouza nie robiłam, zrobię jak bede w ciazy, teraz trochę bez sensu. W styczniu zaczęliśmy starania, to teraz i tak byłyby nieważne bo w międzyczasie mogłam cos złapać, moj lekarz tez powiedział ze nie ma potrzeby. Z hormonów badałam progesteron, chciałam w tym cyklu prolaktyne tez zbadać ale na poczatku cyklu miałam za duzo stresu, wiec wyniki wyszłyby zafałszowane

Pamietam ze Tesc tez mówił ze kobiety za duzo czytają internetu i robią czasem za duzo badań ktore jedynie mogą pogorszyć ich zdrowie psychiczne a niekoniecznie wpłynąć na ciaze, np robienie cytomegalii
U mnie zapowiada sie długa walka, wiec na razie nie robię...

reklama
Ja też bym nie robiła, gdyby mi nie kazano :)

Walcze tylko o testy alergiczne bo wiem w 100% że pokarmy mnie uczulają
ale nikt nie chce mi dać ..
a prywatnie to koszt 2000 :(

Do góry