reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpliwosci czeeesc :)

Kurde dziewczyny ja nie umiem nawet lezec dzisiaj. Mrowi mnie do kosci ogonowej tak ze az mnie wykreca aaaaaaa :/

Poza tym zrobilam numer stulecia. Mylam jedno okno jakies 2h!! Czyscilam, pucowalam, a tam wciaz mazy, jakby zamglone, niedomyte. Zrezygnowana siadlam ze lzami w oczach a tam .. srodek do czyszczenia tlustych powierzchni w kuchni.

Kurtyna. Dziękuję.

Helol;-)

Ja juz troche lepiej...
Ale musze zrobic reseta...jutro koniecznie chce gdzies wyjechac z mezem i corka...

Blair jak tam glowa?

Hanasmietana niedlugo twoj termin @ sie zbliza....

Melka a ty jak tam? Test powtarzalas?

Zouza niezle dalas popis;-)

Dziewczyny ta kumpela przyszla dzis do pracy co w nocy tescioszka robila, mamy tego samego kierownika, i zaraz powiedziala o ciazy a Kasia kazala sie pakowac jej do domu, zrobic zamiany garfikowe do tego wypisac urlop, zeby do wizyty u lekarza juz niewracala;-)

Hejka, oglądam KSW i tak kątem oka zerkam na forum. U mnie dalej brak @ ale że temp troszkę spadła to czekam i na razie nie testuje. A jutro duży rodzinny grill :) Julia współczuję, ja bardzo lubię moją pracę i klimat jaki tworzą ludzie. Za poprzednią nie przepadałam i każdy budzik mnie wk... Teraz wręcz tęskniło mi się za pracą kiedy byłam na zwolnieniu po operacji.

Zouza no widzisz moja przelozona zna temat bardzo dobrze, poniewaz od 2 ponad lat stara sie i nic, a u nas tez warunkow do pracy ciezarnej niema:/

P jest padniety wiec napewno juz spi a ja dopiero wracam do domu...
Jutro od rana sobie z nim pogadam ogolnie bo sie zagubilam...

Witam wszystkie szczęśliwe ciężarowki oraz Staraczki. ;)
Dołączam do grona Staraczek.
Walczę o drugą ciążę, z tym, że nasze pierwsze Maleństwo nas opuściło w 10tc.
Odpoczełam, wyluzowałam i jestem gotowa do działania i zarazem ogromnie zdeterminowana do walki. ;)

reklama
Witan

Wgwk witamy;-) mozemy w skrocie pisac twoj nick?;-)
Mam nadzieje ze szybko ci sie uda;-)

Watpliwosci niewiem co sie dzialo...emocje narosly, *******ki...i przyszedl kryzys...mezu tez ostatnio niechcial ze mna rozmawiac o remoncie ktory chcialabym zrobic i tak jakos hehe do tego wiedzislam ze niemoge z nimi spedzic dnia tylko do pracy musialabym gnac;/
A dzis troche pogadalismy, przerosiny byly....:-D wiec mam energie dalej dzialac hihi

Do góry