reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

anula śliczny :tak:

Aschle musi być dobrze :tak:

julia
nie smutaj się ;*

ja byłam dziś w tesco 24 i kupiłam sobie suszarkę na pranie z viledy za 84 zł przecena z 200 coś :-D jedną już mam prawie 3 lata i powiem Wam, że jestem mega zadowolona :tak:

pierwsze 4 rozmiary ciuszków wyprane :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Kobietki :-)
Przedstawiam Wam NaszeGo Psiaka ....

Wczoraj w teatrze powiem Wam że super było ...potem mieliśmy gości i tak siedzieliśmy do 1 ...
Syneczek u dziadków ... mężu w pracy do 14 ... ja już chatke ogarnęłam,psiurek śpi ... słoneczko świeci ... no i mężu postanowił mnie dziś nad morze zabrać jak wróci ... a potem jeszcze kino ... szaleje .... zaczynam się zastanawiać czy czegoś nie przeskrobał ;)...
zazdroszcze i psa i staran męża ;)
Czy Was po owu ciągnie jakby w okolicach pod linią brzucha?? Coś mnie dziś po lewej stronie uwiera :/

mnie tak, ale to raczej wina 2 cesarek;-)
Dziewczyny cykl mi zwariowal mam średnio co 2 dni plodny śluz -oczywiscie bez owulacji:dry:

Chyba
Cie rozumiem :-(
Tez ostatnio rozmawialam z mezem ze czuje sie samotna... ze czuje sie sama z ciaza i nie ciesze sie z tego bo nie czuje jego radosci.... a on jak z pracy idzie do remontu to jest pozniej taki szorstki... wiem ze jest zmeczony to niech sobie dozuje prace przeciez nikt go nie goni. A juz napewno nawet mi sie nie sni ze mnie zabierze chocby do knajpki na kolacje po wyplacie.... no way. :-(
A praca... coz... ciezko lubic cos co niekoniecznie nas interesuje. Ja swojej nienawidze i strasznie mi sie nie chce do niej wracac na ten miesiac o ile podolam w ogole 12 robic. Ehh z ta robota... jakby czlowiek robil to co kocha codziennosc bylaby iinna ...

reklama
Do góry