reklama
wgoracejwodziekapana
Fanka BB :)
Zouza ja mialam lyzeczkowanie macicy 22 czerwca, teraz juz jestem po trzech regularnych @ i wracam do gry.
Oby ostatni! Na kiedy planowana @?
Oby ostatni! Na kiedy planowana @?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Wgwk trzymam kciuki ...
Ja mam juz 7 letniego synka ... to moj hmm 12 cykl ... ooo masakra juz tyle czekam .... i pewnie poczekam .... bo nie wydaje mi się zeby sie udalo w tym cyklu ... zaczelam pić inofolik jakis czas temu ... dziewczyny z nim zaszly w ciaze ... a mi sie ostatnio cykle rozjechaly ... nie wiem kiedy się teraz spodziewać @ .... mialam 28 dniowe a teraz to i po 37 .... roznie ... wiec teafic w ovu to cud ....
Ja mam juz 7 letniego synka ... to moj hmm 12 cykl ... ooo masakra juz tyle czekam .... i pewnie poczekam .... bo nie wydaje mi się zeby sie udalo w tym cyklu ... zaczelam pić inofolik jakis czas temu ... dziewczyny z nim zaszly w ciaze ... a mi sie ostatnio cykle rozjechaly ... nie wiem kiedy się teraz spodziewać @ .... mialam 28 dniowe a teraz to i po 37 .... roznie ... wiec teafic w ovu to cud ....
wgoracej, przykro mi..
Ale &&&&& za obecny cykl
Ja tez mam nadzieje ze to mój ostatni - on ale nigdy nic nie wiadomo
W zeszłym cyklu miałam prawie 100% objawów i d.pa zreszta mój organizm płata mi figle co rusz wiec czasami sama nie wiem co przyniesie dzień ..
Dziś mam np. tępy ból w okolicach pęcherza ale zapalenie to niestety bo objawia mi się innym bólem może mnie szyjka "rwie" hmm
Ale &&&&& za obecny cykl
Ja tez mam nadzieje ze to mój ostatni - on ale nigdy nic nie wiadomo
W zeszłym cyklu miałam prawie 100% objawów i d.pa zreszta mój organizm płata mi figle co rusz wiec czasami sama nie wiem co przyniesie dzień ..
Dziś mam np. tępy ból w okolicach pęcherza ale zapalenie to niestety bo objawia mi się innym bólem może mnie szyjka "rwie" hmm
kornelia1802
Witam ! Po weekendzie ciężko nadgonić
Witam na forum wgorącejwodziekapana
U mnie @ dalej szaleje, to zaliczam to już jako nowy cykl, bo teraz mam taki @ jak zwykle a w terminie miałam ledwo 2 dniowy, ale to po duphastonie to wszystko jest możliwe mam nadzieję, tylko że to będzie normalny cykl z ovu.... a nie znów jakieś cyrki
Witam na forum wgorącejwodziekapana
U mnie @ dalej szaleje, to zaliczam to już jako nowy cykl, bo teraz mam taki @ jak zwykle a w terminie miałam ledwo 2 dniowy, ale to po duphastonie to wszystko jest możliwe mam nadzieję, tylko że to będzie normalny cykl z ovu.... a nie znów jakieś cyrki
Hej laski. @ się pojawiła w końcu księżniczka. No ale same powiedzcie że to nie dziwne. Jak nigdy nie miałam dłuższych zachwiań cyklu tak teraz kiedy staramy się pierwszy raz o pierwsze dzieciątko wyskakuje jakiś 39-dniowy cykl i mnie wystawia na próbę bo naprawdę zaczęłam myśleć że może to to. Tak czy siak głowa do góry i kolejny cykl - bierzemy się do dzieła
Wgwk witam, u mnie to początki początków ale mocno wierzę że niedługo będziemy mamusiami
Wgwk witam, u mnie to początki początków ale mocno wierzę że niedługo będziemy mamusiami
Anula88 to milo spedzilas czas;-) a my tak dzis wiecej poza domem...rodzice jeszcze remontuja i tam po trochu i pomagamy
Zouza ja za czekolada nieprzepadam :/ a ogolnie jestem strasznie za slodkim...;-)
Wgwk kochana ja mam pierwszy cykl za soba...a walcze juz o czwarta ciaze
Kornelia dobrze pamietam ze u Ciebie w 17dc @ sie pojawila? Podjedzisz do lekarza tak?
Melka co za wstretna malpa!!! Wrrrrr
Podaj kolejna date @
A my po malu musimy sie szykowac do snu bo jutro o 4 pobudka;/
A co tan u Was dziewczyny?
Zouza ja za czekolada nieprzepadam :/ a ogolnie jestem strasznie za slodkim...;-)
Wgwk kochana ja mam pierwszy cykl za soba...a walcze juz o czwarta ciaze
Kornelia dobrze pamietam ze u Ciebie w 17dc @ sie pojawila? Podjedzisz do lekarza tak?
Melka co za wstretna malpa!!! Wrrrrr
Podaj kolejna date @
A my po malu musimy sie szykowac do snu bo jutro o 4 pobudka;/
A co tan u Was dziewczyny?
reklama
kornelia1802
Melka a to niemiła niespodzianka a już myślałam, że sie pierwsza z nas wybijesz ale &&&&&& za następny cykl
Julia tak dokładnie to w 18dc ale to szczegół i tak, we wtorek idę do mojego gin,bo to nienormalne, i musiałam odstawić duphaston bo biorę od 16 do 25 dc a za chwilę dostałam @, to teraz nie wiem jak brać....
Julia tak dokładnie to w 18dc ale to szczegół i tak, we wtorek idę do mojego gin,bo to nienormalne, i musiałam odstawić duphaston bo biorę od 16 do 25 dc a za chwilę dostałam @, to teraz nie wiem jak brać....