reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wgwk trzymam kciuki ...
Ja mam juz 7 letniego synka ... to moj hmm 12 cykl ... ooo masakra juz tyle czekam .... i pewnie poczekam .... bo nie wydaje mi się zeby sie udalo w tym cyklu ... zaczelam pić inofolik jakis czas temu ... dziewczyny z nim zaszly w ciaze ... a mi sie ostatnio cykle rozjechaly ... nie wiem kiedy się teraz spodziewać @ .... mialam 28 dniowe a teraz to i po 37 .... roznie ... wiec teafic w ovu to cud ....

wgoracej, przykro mi..
Ale &&&&& za obecny cykl :)

Ja tez mam nadzieje ze to mój ostatni - on ale nigdy nic nie wiadomo

W zeszłym cyklu miałam prawie 100% objawów i d.pa :) zreszta mój organizm płata mi figle co rusz wiec czasami sama nie wiem co przyniesie dzień ..

Dziś mam np. tępy ból w okolicach pęcherza ale zapalenie to niestety bo objawia mi się innym bólem ;) może mnie szyjka "rwie" hmm

A ja tam sie nie wslu****e w swoje cialo ... nie odczuwam nic i poki co nie chce nic wiedziec ... łatwo jest sie nakręcić a potem mega rozczarowanie .... !;-)

Witam ! :) Po weekendzie ciężko nadgonić :p

Witam na forum wgorącejwodziekapana :)

U mnie @ dalej szaleje, to zaliczam to już jako nowy cykl, bo teraz mam taki @ jak zwykle a w terminie miałam ledwo 2 dniowy, ale to po duphastonie to wszystko jest możliwe :p mam nadzieję, tylko że to będzie normalny cykl z ovu.... a nie znów jakieś cyrki :wściekła/y:

Hej laski. @ się pojawiła w końcu księżniczka. No ale same powiedzcie że to nie dziwne. Jak nigdy nie miałam dłuższych zachwiań cyklu tak teraz kiedy staramy się pierwszy raz o pierwsze dzieciątko wyskakuje jakiś 39-dniowy cykl i mnie wystawia na próbę bo naprawdę zaczęłam myśleć że może to to. Tak czy siak głowa do góry i kolejny cykl - bierzemy się do dzieła ;)

Wgwk witam, u mnie to początki początków ale mocno wierzę że niedługo będziemy mamusiami :)

Anula88 to milo spedzilas czas;-) a my tak dzis wiecej poza domem...rodzice jeszcze remontuja i tam po trochu i pomagamy

Zouza ja za czekolada nieprzepadam :/ a ogolnie jestem strasznie za slodkim...;-)

Wgwk kochana ja mam pierwszy cykl za soba...a walcze juz o czwarta ciaze

Kornelia dobrze pamietam ze u Ciebie w 17dc @ sie pojawila? Podjedzisz do lekarza tak?

Melka co za wstretna malpa!!! Wrrrrr
Podaj kolejna date @

A my po malu musimy sie szykowac do snu bo jutro o 4 pobudka;/

A co tan u Was dziewczyny?

reklama
Melka a to niemiła niespodzianka :( a już myślałam, że sie pierwsza z nas wybijesz :) ale &&&&&& za następny cykl :)

Julia tak dokładnie to w 18dc ale to szczegół i tak, we wtorek idę do mojego gin,bo to nienormalne, i musiałam odstawić duphaston bo biorę od 16 do 25 dc a za chwilę dostałam @, to teraz nie wiem jak brać....

Do góry