reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wgwk trzymam kciuki ...
Ja mam juz 7 letniego synka ... to moj hmm 12 cykl ... ooo masakra juz tyle czekam .... i pewnie poczekam .... bo nie wydaje mi się zeby sie udalo w tym cyklu ... zaczelam pić inofolik jakis czas temu ... dziewczyny z nim zaszly w ciaze ... a mi sie ostatnio cykle rozjechaly ... nie wiem kiedy się teraz spodziewać @ .... mialam 28 dniowe a teraz to i po 37 .... roznie ... wiec teafic w ovu to cud ....

wgoracej, przykro mi..
Ale &&&&& za obecny cykl :)

Ja tez mam nadzieje ze to mój ostatni - on ale nigdy nic nie wiadomo

W zeszłym cyklu miałam prawie 100% objawów i d.pa :) zreszta mój organizm płata mi figle co rusz wiec czasami sama nie wiem co przyniesie dzień ..

Dziś mam np. tępy ból w okolicach pęcherza ale zapalenie to niestety bo objawia mi się innym bólem ;) może mnie szyjka "rwie" hmm

A ja tam sie nie wslu****e w swoje cialo ... nie odczuwam nic i poki co nie chce nic wiedziec ... łatwo jest sie nakręcić a potem mega rozczarowanie .... !;-)

Witam ! :) Po weekendzie ciężko nadgonić :p

Witam na forum wgorącejwodziekapana :)

U mnie @ dalej szaleje, to zaliczam to już jako nowy cykl, bo teraz mam taki @ jak zwykle a w terminie miałam ledwo 2 dniowy, ale to po duphastonie to wszystko jest możliwe :p mam nadzieję, tylko że to będzie normalny cykl z ovu.... a nie znów jakieś cyrki :wściekła/y:

Hej laski. @ się pojawiła w końcu księżniczka. No ale same powiedzcie że to nie dziwne. Jak nigdy nie miałam dłuższych zachwiań cyklu tak teraz kiedy staramy się pierwszy raz o pierwsze dzieciątko wyskakuje jakiś 39-dniowy cykl i mnie wystawia na próbę bo naprawdę zaczęłam myśleć że może to to. Tak czy siak głowa do góry i kolejny cykl - bierzemy się do dzieła ;)

Wgwk witam, u mnie to początki początków ale mocno wierzę że niedługo będziemy mamusiami :)

Anula88 to milo spedzilas czas;-) a my tak dzis wiecej poza domem...rodzice jeszcze remontuja i tam po trochu i pomagamy

Zouza ja za czekolada nieprzepadam :/ a ogolnie jestem strasznie za slodkim...;-)

Wgwk kochana ja mam pierwszy cykl za soba...a walcze juz o czwarta ciaze

Kornelia dobrze pamietam ze u Ciebie w 17dc @ sie pojawila? Podjedzisz do lekarza tak?

Melka co za wstretna malpa!!! Wrrrrr
Podaj kolejna date @

A my po malu musimy sie szykowac do snu bo jutro o 4 pobudka;/

A co tan u Was dziewczyny?

reklama
Melka a to niemiła niespodzianka :( a już myślałam, że sie pierwsza z nas wybijesz :) ale &&&&&& za następny cykl :)

Julia tak dokładnie to w 18dc ale to szczegół i tak, we wtorek idę do mojego gin,bo to nienormalne, i musiałam odstawić duphaston bo biorę od 16 do 25 dc a za chwilę dostałam @, to teraz nie wiem jak brać....

Do góry