reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry Kobietki :-)
Przedstawiam Wam NaszeGo Psiaka ....

20140930_202137.jpg

Wczoraj w teatrze powiem Wam że super było ...potem mieliśmy gości i tak siedzieliśmy do 1 ...
Syneczek u dziadków ... mężu w pracy do 14 ... ja już chatke ogarnęłam,psiurek śpi ... słoneczko świeci ... no i mężu postanowił mnie dziś nad morze zabrać jak wróci ... a potem jeszcze kino ... szaleje .... zaczynam się zastanawiać czy czegoś nie przeskrobał ;)...

Załączniki

• 20140930_202137.jpg
    20140930_202137.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
hej :)

byłam dziś w lidlu za torebką witchena, jakieś szaleństwo sklep otwarty od 8, ja byłam 2 min później i nic nie było w koszach :p le i tak udało mi się kupić najfajniejszą jaka byłą dostępna więc luz :D

wczoraj się z G popsztykaliśmy, ale na koniec sobie wyjaśniliśmy wszystko i mam nadzieję że w tych sprawach już będzie dobrze :)

zaraz się biorę za sprzątanie, pranie, itd...
pogoda przepiękna, prawdziwa polska jesień :)

potrzebuję Waszej pomocy z moim cyklem... spójrzcie na mój wykres, nie było wyraźnego skoku temp, ale wydaje mi się że jest już po owulacji, bo śluz jest już niepłodny a szyjka wyraźnie się zamyka i twardnieje, do tego bolą mnie (.)(.) jak zawsze po owu. Obstawiam że mogła być 14-15dc. Szczyt śluzu wydaje mi się że był 13dc, a ponoć owu jest na drugi dzień, ale co z temp? Co WY na to?

Julia ale super że się kumpeli udało :) niech Ciebie teraz zarazi :D

Hana możesz tam wspomnieć przy okazji o grupie starających :D

Aschlee kciuki zaciśnięte, musi być dobrze :*

Anula88 cudowny psiak!

Miss noo kochany jest ... a wymagania ma jak dzidziulek ;-) a mezu sie stara bo wie ze ze mną nie ma żartów ;-)

Blair u nas torebkowe szaleństwo bylo we wtorek
..sadiadka opowiadala ze madakra ...

Aschle badz dobrej mysli
.. życzę ci coby się wszystko ustabilizowalo ...

Zouza Dziękuję ;-)

Jak tam mezus ?nerwik minol ?

Cos mnie brzucho jak na @ pocmil ...wczoraj jajniki ... oj trzeba działać dzisiaj ;-)

Mój Mąż jest ogólnie bardzo nerwowym człowiekiem wiec to mu przychodzi falami. Ja się wtedy odcinam co jeszcze bardziej go wk..rza :) ale innego wyjścia nie ma. Rozmawiamy jak się uspokoi :)

Czy Was po owu ciągnie jakby w okolicach pod linią brzucha?? Coś mnie dziś po lewej stronie uwiera :/

reklama
Do góry