reklama
Hanaśmietana
Fanka BB :)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Hej hej :-)
Hana
Za plamiace tez poprosimy :-)
Julia
Ja po lutce nie mam a jak sama @ przylazi po 5 miesiach to sa. Tez tego nie lubie :-\
Hana
Julia
Ja po lutce nie mam a jak sama @ przylazi po 5 miesiach to sa. Tez tego nie lubie :-\
Hanaśmietana
Oczywiście, załatwioneHej hej :-)
Hana
Julia
missiiss1301
Dziekowac :-)
Julia
A ja sie czuje dzis narazie w miare ok... zaczynaja sie bole glowy. Ale znosne... w ciazy zawsze mnie nachodza. Wczoraj mialam okropny dzien bol brzucha all day jak i przedwczoraj. Mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej choc sama z mlodym bede i na nic czasu zeby sie polozyc. Kurde nalesnikow mi sie chce takich pysznych!!!!! Ale nie takich jak ja robie tylko mezu!:-)
Julia
A ja sie czuje dzis narazie w miare ok... zaczynaja sie bole glowy. Ale znosne... w ciazy zawsze mnie nachodza. Wczoraj mialam okropny dzien bol brzucha all day jak i przedwczoraj. Mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej choc sama z mlodym bede i na nic czasu zeby sie polozyc. Kurde nalesnikow mi sie chce takich pysznych!!!!! Ale nie takich jak ja robie tylko mezu!:-)
Hanaśmietana
Miss czy ty nie byłaś przypadkiem na watku grudniówki 2010? bo coś mi sie wydaje że byłyśmy tam razem;-)
Dzien dobry.
Julia tak wszystko podochodzilo le jakos nie mam na to weny...nie potrafie sie na niczym skupic.Wczoraj bylo lepiej troche a dzis znow kiepsko.Nawet glowy sobie normalnie umyc nie moge bez problemow...Dzisiaj musze isc po leki bo 90 tabletek starcza mi na 15 dni zostaly mi jeszcze dwie na popoludnie.Nie bede marudzic bo to w niczym nie pomoze.Staram sie myslec pozytywnie
Julia tak wszystko podochodzilo le jakos nie mam na to weny...nie potrafie sie na niczym skupic.Wczoraj bylo lepiej troche a dzis znow kiepsko.Nawet glowy sobie normalnie umyc nie moge bez problemow...Dzisiaj musze isc po leki bo 90 tabletek starcza mi na 15 dni zostaly mi jeszcze dwie na popoludnie.Nie bede marudzic bo to w niczym nie pomoze.Staram sie myslec pozytywnie
missiiss1301
Aschlee
Trzymaj sie tam i walcz ile sil!:-)
Hana
No bylam bylam :-) kurde haha ale jaja :-)
Trzymaj sie tam i walcz ile sil!:-)
Hana
No bylam bylam :-) kurde haha ale jaja :-)
reklama
II kreseczki,termin:
LISTOPAD 2014 MotylkowaOna , Iwo , Mychunia (7cykl)
GRUDZIEŃ 2014 Anula1988 ewelina_shn
LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)
MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)
KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) susel (16cykl)
MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl) Aschlee 25 (4 cykl)
CZERWIEC 2015 Missiiss1301 (24 cykl)
majdaczek14
[*] aniołek 9tc
Starające się: 9
WRZESIEŃ
melka19 - @ 29.09
PAŹDZIERNIK
Hanaśmietana - @ 11.10
kornelia1802 - @ 14.10
zouza - @ 14.10
watpliwości - @ 15.10
Blair87 - @ 18.10