reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się :) u mnie biały mróz na trawie :szok:
Melka szkoda, ale &&&& za następny cykl.
Julia to współczuję późnego powrotu...
Zouza &&&&&&&&&&&& :))

A ja od wczoraj krwiawię i wygląda mi to na ubogi @ :( ale nigdy nie miałam 17dniowego cyklu :( a miałam różniaste cykle w karierze - 28 dniowe i 34 i 40 i raz nawet 60 :p

Julia tzn dziś mam 19dc ale wczoraj to się zaczęło, więc jeśli to @ to tak jakby tamten cykl miał tylko 17dni, muszę iść do gina ale on aż we wtorek przyjmuje prywatnie... :(

dziewczyny współczuję bólu głowy :tak:

ja wstałam przed 7, bo tak mi ta dieta siedzi w głowie, że spać nie mogę :-( a położyłam się po 23....

julia no to fajny weekend :-(

melka póki nie ma @ jest nadzieja :tak:

kornelia leć do lekarza, nie chce Cię straszyć, ale jak ja krwawiłam w 19 dniu to się okazało, że nastąpiło mikroporonienie :-(

Witajcie, kobietki proszę doradźcie mi czy to już początek owulacji? Troszkę mnie to dziwi, bo to 27 dzień cyklu. Kiedy ona powinna nastąpić? I kiedy wtedy najlepiej serduszkować ?
smile.gif

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6929026bf4a0a796.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/74c2388c3ab2ea94.html

Dodatkowo link do wykresu Ovu :)
http://ovufriend.pl/graph/94c5e6683ec30aff8e9850bd0762ea31

Ostatnia edycja:
Kreska testowa jest słabsza od kontrolnej, powinna być taka sama albo mocniejsza i wtedy w ciągu 24-36h ovu, ale temp spada a już jakaś krecha jest więc ja bym serduszkowała codziennie przez kilka najbliższych dni żeby nie przegapić.

Jej ile naprodukowalyscie:O

Julia
Kciuki oczywiscie &&&:-)

Blair
No urwis urwis. :-) a co do zmywarki te chyba bym chetnie kupila sobie ale nie mam gdzie ja postawic :-)

Melka
Nie lepiej isc na bete? Na czerwcowkach mialam laske ktorej testy nie wychodzily dopiero beta pokazala ciaze :-) z wynikiem ponad 100:-)

Zaraz was doczytam :-)

reklama
Do góry