reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anna
A nie chcesz wczesniej isc?

Julcia
Na telefonie nie widze. To pozniej :-) w ogole siadlam na kompa zeby zrobic liste czerwcowek i szlak mnie trafial tylko sie denerwowalam tak moivh rodzicow komp dziala aaggrrr nie chce sie juz denerwowac ;-)
A trzy fazy to wzrost tempki dwa razy. Na owu i implantacje :-)

reklama
Mississ jak zjadlam to juz w miare ok... zawsze najgorzej rano i potem po15 sie zaczyna apogeum nie do wytrzymania... nie wiem czemu wieczorem jest najgorzej..

a nie zwalniam sie bo juz jeden dzien do przodu wolnego wzielam i jeszcze jeden bede musiala wziac na prawko... wiec musze wytrzymac:/

O Mississ to masz tak jak ja tyle ze ja mam rano mocne potem w ciagu dnia znosne a od 15 powoli zaczynaja sie mega mocne:/

nie moge isc wlasnie wczesniej:/ bo dopiero z dniem 1 pazdziernika podpisuje umowe o prace i musze msc przepracowac:/ dlatego czekam na 1 pazdziernik a potem az pazdziernik zleci ... i musze wytrzymac.

narazie mam tak ze jak wracam do domu, obiad i leze i usypiam... wczoraj troche mnie sumienie gryzlo bo ani nie posprzatane, naczynia sie pietrza... maz nie ma kiedy bo wraca przed 18 do domu i jeszcze wczoraj sam obiad robil...
ale weekend posprzatam, wyspie sie i nadrobie... dzis zamierzam ugotowac cos sama... zupe kalafiorowa bede robic bo ja uwoelbiam.. jeszcze 3 ipol godz:/ plecy mnie bola...

dzis mialam ochote walnac wszystko i wyjsc... poprostu wyjsc tak mnie nerwy braly. robie sie niebezpieczna...

taki mam marudny dzien dzisiaj ze chyba bede wam tylko marudzic i narzekac:)

Ostatnia edycja:
Mississ a mowią mdlosci poranne a tu u Cb wieczorne hehe :)
Barbarka a co to za specyfiki?? z apteki?? skuteczne chociaz?
Mi z jednej strony troche lzej na duchu bo bylam na usg w sr i nie mam juz torbiela na jajniku poszedl sobie hehe i ginka powiedziala ze mam ladne grube endometrium zdjęc sobie porobila cos pozapisywala i tyle z mojej wizyty :-)

Nie mam umowy o prace bo do konca wrzesnia mam staz:) i potem jest zobowiazany mnie zatrudnic na 3 msce - dlatego jeszcze nic nie wie i sie dowie dopiero w polowie pazdziernika...

no i tak - musze msc przepracowac zeby miec potem zasilek chorobowy... tak wyczytalam ale juz nie wiem juz nic nie wiem... :/ ale chyba tak musze. a przeciez nie zapytam mecenasa :/

a gdzies indziej wyczytalam ze moge... juz nie wiem

ktos mi odpowie na pytanie co sie stanie jesli mam umowe o 1 pazdziernika a pojde na l4 z powodu ciazy w polowie pazdziernika? czy dostane jakas kase i kiedy? ja tego nie czaje dzisiaj.

w koncu u mnie jest tez ten przypadek ze jestem na stazu wiec nadal jestem ubezpieczona no ale moj pracodawca jest PUP a nie Kancelaria...

chyba najlepiej jak odczekam do tego listopada...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry