reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ale dzisiaj beznadziejny dzien... jak zwykle rano paw... no ale ledwo weszlam do pracy juz klienci - nigdy tak rano nikt nie byl - wczesniej niz w ogole czynne - nawet sniadania nie zdaze zjesc ani herbaty wypic... i zadzwonilam po szefa... masakra:/ siedza teraz i czekaja...

reklama
[FONT=&quot]Witam sie porannie [/FONT]:-)[FONT=&quot]

Mychunia kciuki za sprzedaz domu[/FONT]
:tak:

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Ewelinka sliczny brzusio[/FONT];-)

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Missiiss :* :* :*[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bezdzietna przykro mi [/FONT]:-(

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Aschlee ladnie ladnie.. super zachcianka z ta cebula chcialabym to zobaczyc [/FONT]:-D

[FONT=&quot] [/FONT]
Watpliwosci bardzo mi przykro kochana, zycze zeby sie jednak karta znalazlam... a facet coz jego reakcja .. szkoda slow... no i doczytalam, ze sie znalazla jednak super :-)

Julia trzymam kciuki, zeby to bylo to kochana :tak:

Missiiss kochana mordeczko moja dzisiaj sa obcisle jeansy, sweterk niebieski i buty na obcasie i rozpuszczone wlosy hahaha i cyc do przodu of course... :-Dwczoraj obcy faceci sie ogladali hahahaha:-D testowac bede w niedziele jak nie przyjdzie @, ale nie czuje ze sie udalo

Trzymajcie kciuki kochane, zeby jedna rzecz wmoim zyciu sie dzis wyjasnila.. nie cche o tym mowic, bo to bardzo prywatne, ale bardzo chce pozytywnego rozwiazania sprawy i dlatego prosze o kciuki.. nie dotyczy to staran tym razem ;-)

Jazza - trzymam :)

Moja kolezanka z pracy w ciazy, wlasnie sie dowiedzialam ..
No niby gratulowalam ale tak jakos no ;p chcialoby sie przekazac rownie radosna nowinę ..

Watpliwosci
Bedzie dobrze :-)

Jazza
No i pieknie :-D i kciuki za pozytywne rozwiazanie sprawy :-) to testujesz razem z julcia i maja byc razem 4 grube krechy ! To rozlaz :p

Anna maria
:-D implantacji kochana implantacji ;-) Bidulko z tym zwracaniem masz przekichane :-\ mnie mdli ale lekko i az sie boje jak eedzie tak samo jak w fwoch poprzednich ciazach to znow bede nieprzytomna ;-) i bede krzyczec w nieboglosy nigfy wiecej dzieci :p

Ja sie inhaluje... oby mi pomoglo bo wdzyscy w domu chorzy. Taka wczoraj kolejka byla u gina ze ledwo sie wcisnelam po ta recepte kurka. Czekalam tam prawie godzine masakra i nawet nie mialam jak sie go cokolwiek popytac. We wtorek jak ten wroci z urlopu a mam nadzieje ze wroci to pojde obowiazkowo do niego. Strasznie sie boje czy wszystko jest ok....

Nie tym to następnym razem, ale w końcu przekażemy całemu światu dobre wieści :) Ja mimo że dopiero zaczynam to już się doczekać nie mogę. Zwłaszcza reakcji rodziców, bo jeszcze się wnuków nie doczekali i tak czekają cierpliwie.

Melka
Dobrze ze masz takie podejsci a nie jak ja mialam ;-) bedzie dobrze zycze szybkiego zalreskowania :-)

Zouza
No ja jak mi kolezanka w pracy powiedziala to tez sie cieszylam ale w sercu kulo bo cxulam ze nic z tego a tu wow! ;-) trzymam kciuki &&& zeby sie udalo w tym cyklu :-)

W ogole ja wam fluidkow nie rozsylalam .... nie wiem czy juz moge. Chyba poczekam do wizyty jednak....
Albo dam bo jak dziewczyny testuja w niedziele to sie przydadza :-D
~~~~~~~~~♡~~~~~~♥~~~~~~~♡~~~~~♥~~~~~~♥~~~~~~♡~~~~~~♡~~~~~~~~~~♥~~~ :-)

reklama
Witam się dzisiaj! Nadrobiłam wszystko ale trochę to zajęło :p

&&&&&&&&&&& za wszystkie sprawy, problemy i problemiki, i oczywiście za najważniejsze : II dla wszystkich testujących :)

Ostatnia edycja:
Do góry