reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hana no to dobrze mierze!!!
A co tam u Ciebie?

Miss no widzisz ja czesto budzilam sie chwile przed potem kimalam do tej godziny....zreszta ostatnio czesto sie budze w nocy...:/
Kochana a ktory to juz tydzien?

Ostatnia edycja:
reklama
Julia a u mnie standart, swirowac zaczynam a to dopiero 18dc:baffled:
Miss jak masz byc spokojniejsza to idz we wtorek
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
zobaczysz ze jest pecherzyk w macicy i juz moze dotrwasz spokojnie do kolejnej wizyty
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Ostatnia edycja:
Hana smietana prosze edytowac poprzedni post;-) zeby bylo przejzyscie;-)

Miss no kurde kochana mozesz isc na wizyte ale wiesz ze to troche wczesnie, ktory juz tydzien masz?;-)

Julia
W tamtym tygodniu w czwartek mialam termin @. Wiec powinno byc 5 tyg i 1 dzien. Pecherzyk powinien byc widoczny bo to prawie 6 tc bedzie we wtorek. Ale on tutaj ma tak kijowy sprzet ze ja piernicze..

Hana
Znam ten bol... a owu juz mialas?:-)

Szczerze to boje sie ciazy pozamacicznej :-\wiem to glupie ale to chyba przez to ze czesto mnie prawy jajnik boli. I on tylko pracuje bo lewy spi albo zdechl. I mam schizy ze jak prawy strace to juz nigdy nie zajde w ciaze :-( dlattego zie ciut martwie

Ostatnia edycja:
Miss no to chyba niewarto isc jak ma kijowy sprzet?
No ja przez te mierzenie tempki sie budze:/ niby nic ale organizm juz jakos dziwnie reaguje:/
Moze jutro zatestuje lub w niedziele...sama niewiem boje sie!

Hana zdarza sie najlepszym;-)

Miss jak sadzisz ze lekarz ci powie gdzie sie znajduje pecherzyk to idz jak masz byc spokojniejsza!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry