reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Watpliwosci kochana mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&
Koniecznie pisz zaraz po wizycie!!!! &&&& za owulacje;-)

Miss musze sie do czegos przyznac...:/ wczoraj zrobilam sikanca...i wiesz jaki byl wynik...

Hana
Znam ten bol... a owu juz mialas?:-)
nic mi nie wiadomo na ten temat, brzych i jajniki swiruja mi od 5dc wiec ciezko powiedziec bo temp nie mierze
Hmm ja bym jutro z ranca walnela sikanca :p haha sobie zarymowalam ;-)
popieram
Trzymajcie kciuki !!!! Zeby ta babka byla w porzadku boja tu zaraz kipne grrrr ... wydrukowalam wyniki prolaktyny i calej tarczycy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Julia bo wczoraj bylo za wczesnie;-)

Julcia
To poczekaj do niedzieli! Zeby nie bylo mega bladziocha :-) to bede cie nekac w niedziele :-) narazie nie rob kochana i sie nie martw :-)

Watpliwosci
Oczywiscie &&& juz w pierwszym poscie z rana byly :-D

Hej dziewczyny. Muszę wam powiedzieć że nie wierzyłam w to całe mierzenie temp itd ale od jakiegoś czasu tak z ciekawości zaczęłam mierzyć i kurde chyba już mnie więcej wiem kiedy mam owulke. Missiiss pamiętasz jak pytałam o ten śluz itd? Właśnie wtedy temp poleciała w górę. Normalnie ciało ludzkie jest niesamowite :)

Jak jest owu to tempka spada w dol i pozniej tylko rosnie :-) patrzcie na moje wykresiki tam to dobrze widac :-)

Melka
Ciesze sie ze poznajesz swoje cialo :-) tempka duzo daje i ciesze sie ze juz teraz wiesz kiedy masz owu :-D

reklama
Julia temp wrzuciłam na ovufriend ale nie wiem jak wstawić taki suwaczek jak ty masz. Jestem w pracy więc jak znajdę chwilkę to rozeznam się jak to zrobić i wrzucę. Ogólnie u mnie właśnie najpierw temp spadła a potem już tylko rosła. No i już wiem że mam późno ovu. Ogólnie cykle mi się wahają więc ten wychodzi że też będzie dłuższy. Niestety mąż wrócił jak z podróży trochę za późno więc dzidzi z tego nie będzie. Ale w październiku działamy !!! :)

Do góry