reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

witam się w ten zimny i wietrzny dzień :szok:

miss wiedziałam, że beta wyjdzie ok ;-) gratuluję :-)

julia karpatka mówisz:-p lubię :-p:-p ja w ogóle słodkości uwielbiam, a potem brzuch rośnie - tak tak, u mnie brzuch bo figura jabłka :-:)-(

AnnaMaria szkoła rodzenia myślę, że to fajny pomysł dla "nowicjuszki" :-p sama chyba chciałabym chodzić na takie "szkolenie" :tak:

reklama
Blair kochana mam foto juz zrobione ale jaj wejde zeby napisac do ciebie wiadomosc na tel to niemam nigdzie zebym mogla cos zalaczyc:/

Jejku dziewczyny ta pogoda tam na mnie dziala ze musialam sie zdrzemnac...w domku ladnie cieplo, wiec mnie zmulilo...
M corka sie zajal i wykapal;-)

Malena no dzis zimno w cholercie:/
Wiesz M juz pol blachy wciahnal a ja czekam az corka zasnie to sie poczestuje hehe.
Oj ja po ciazy brzuszek mam...jak dbam co jem to jest git ale juz jak bede jesc wszystko i mnostwo slodkiego to brzuszek mi wywala;/

Dziś w pracy miałam dużo biegania w terenie, deszcz padał, jak wróciłam to mi było tak zimno, że opatuliłam się w kocyk i mężu mnie grzał, aż zasnęliśmy i wyszła nieplanowana godzinna drzemka, teraz przygotowywaliśmy łazienkę, bo w tym tygodniu przyjdzie pan układać nam płytki i zaraz ruszamy do moich rodziców w odwiedziny :)

Co do karpatki to mojego K. ciotka robi niepowtarzalną karpatkę z czekoladową masą, ale "stara rura" :-D:-D nie chce zdradzić przepisu :p

Hej dziewczyny.

Blairrrr witaj :-) powodzenia kochana.

Motylku padlam bo o tym samym ostatnio z Anula rozmawialam jak tu wojna byla, ze kiedys mimo jakis drobnych sprzeczek zawsze byl punkt "G" hihihi
Motylku jak Kubus?

Misssss piekna beta. Dbaj o siebie! Kiedy na wizyte idziesz?

Pozdrawiamy :-)

reklama
Oj Asienko Kubus to mały rozrabiaka jak kopa zawali to az mnie wygina i cały czas go czuje ze cos tam kombinuje, nóziami mi kopie po szyjce wiec jest wesoło :)
A jak tam Twój Ignaś?? wiesz ze trzymam mocno kciuki za pozytywne i jak najszybsze rozstrzygniecie-uniewaznienie.

Brakuje mi dawnych czasów.. A wiecie ze Olusia w ciazy?? i to z blizniakiami. Mam nadzieje ze faktycznie w koncu jej sie udało a nie ze to kolejny fake..

A tak wogóle to gdzie Anula , gdzie Kasik teskniam za nimi..

Do góry