reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Może nie tyle że mnie mocno boli, tylko taka jakby ściśnięta cały czas. Pierwsze słyszę żeby głowa na ciążę bolała. Ale jestem niedoedukowana :) Amatorka jak nic. Dobrze że są tu bardziej ogarnięte w temacie kobitki. Przez weekend biorę się za nadrabianie zaległości :) Do @ jeszcze trochę, więc na razie odkładam myśli ciążowe bo inaczej nie zasnę dziś :)

Melka
Mnie w kazdej ciazy bolala w skroniach glownie. Teraz tez od dwoch dni pobolewa. Ale mnie nigdy nie boli praktycznie dlatego dla mnie to tez jeden z objawow. Ale kazda jest inna jedna bedzie miala objawy inna nie zauwazy nawet :-) zajmij sie cxyms i nie mysl i za pare dni zrob testa :-) wiem wiem latwo sie mowi bo ja akurat z tym sobie nie radze konpletnie hehe :-)

Mi wystarczy dobry film, książka, wypad nad jeziorko i głowa zajęta. Tylko muszę mieć co robić. Siedzenie i nic nie robienie mnie zabija.

Asiu ja mam 21dc i mam identycznie mleczny sluz z domieszka rozciagliwego....i raczej ciazy nie wskazuje bo za wczesnie u mnie:-)

Miss no to do 19 trzymam &&&&&&&&

Julcia
:-* trzymam kciuki:-D idziemy na czerwciwki pamietaj!!!!!!!!!!!! Bedzie dobrzs bo kurka musi byc! Ja narazie nie plamie w srodku tez nie ma sluzu zabarwionego plamieniem. Mam nadzieje ze te pare dni odpoczne i bdzie dobrze a do bety to chyba zejde normalnie...

reklama
Do góry