reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Czy ma ktoras z was moze krolika samca i wie co mozna zrobic jak lata w okolo wlasciciela bzyczy podgryza i ujezdza reke??? a jaak wsadzam go do klatki to w niej bzyczy i gryzie klatke ... jak Boga kocham oszaleje z tym malym zwierzolem grrrrr

Missiiss kochana zaciskam kciuki za jutrzejsza bete

Watpliwosci ja kiedys mialam krolika... myslalam, ze znim zwariuje... halasowal caly czas, walil w kraty klatki i stukal w podloze... mialam wtedy psa i on sie z nim bawil.. ok tylko moj pies myslal, ze to zabawa, bo krolik sie bal.. no i jednego dnia moj pies go tak wystraszyl, ze odszedl na zawal serca....

Ja po ciezkim dniu... dlugim i ciezkim...uciekam do M:-)

Dobranoc:-)

Spac nie moge jeszcze mlody kaszle od 3 godzin.... wiec tymbardziej. Obudzilismy sie ze starym i tv ogladamy....

Watpliwosci
Haha stwierdzenie juli "moze mu sie sexu chce, nie pomoge :-\" haha smiesznie zabrzmialo :-D no powiem ci ze ja mialam krolika samca i wypriwadzalam go na spacer z chlipakiem skubany byl bardzo duzy . A moj chlopak jak go lapal to on zawsze mu sie spuszczal czyms bialym na rece i ubrania :-D hahahaewidentnie go nie lubil ;-) a noce byly najgorsze bo w dzien jeszcze przycinal komara a w nocy cala noc obgryzal swoja klatke a mial ja duzo 120 cm na 60 cm. I tupal w podloge przez co wszystkie jego gowna lecialy na sciane hahahaha no i mialam obsrana sciane na wys. Kolan-powaznie. Oddalam go w ciagu miesiaca w dobre rece ;-)

Przepraszam że się nie odniose ale jestem po 15h jazdy i lekko padam na twarz ..

26 dc, @ przyszedł akurat gdzieś po 500km ;) także jestem już na ketonalu ;) niestety mam strasznie bolesne miesiączki i gdyby nie to - pogryzłabym samochod. Ale - nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło - mam tyle kofeiny w żyłach że może i lepiej ze tym razem sie nie udalo.

Po @ zaczynamy na nowo :)

Miłej nocy

Zouza
O masakra a gdzie ty tak podrozujesz?:-)

A ja sie nie czuje za dobrze.... test jutro yyyy dzisiaj zrobie zobacze czy on sciemnial. Tak bym chciala zasnac a w ogole mi sie nie chce

Witam;-)

Zouza chorowacja pewnie piekna;-)
My teraz obierzemy kierunek Bulgaria;-)
Podaj date na priv a wpisze na liste staraczek;-)

Miss i jak test? Dzis beta &&&&&&

Shawty powtarzalas bete?;-)
Jak sie czujesz?;-)

Jazza nocny marek jestes;-) niemaasz problemow z wstawianiem?

reklama
Julia, nie powtarzałam bety bo u mnie baaardzo drogi koszt ;) 55złotych, także sobie darowałam.
Czuje się całkiem całkiem ;) Nie mam specjalnych mdłości, przeszkadza mi jedynie dym papierosowy , ale akurat jakoś nigdy za nim nie przepadałam ;)

Do góry