reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cos czuje ze noc bedzie z glowy. Mam nadzieje ze to tylko efekt tego ze termin @ jest. Bo brzuccho jakos mnie nie boli tylko czasem cmi lekko i z 3 x zakulo lekko. Ale nospe i magnez wzielam profilaktycznie. No to trzeba sie uzbroic w cierpliwosc teraz

Slyszalam,ze plamienia/brudzenia moga sie pojawiac w terminie okolo miesiaczkowym,moga byc czyms normalnym ale nie musza-warto skonsultowac.Jesli cos niepokoi,to podjedz na ip tam Cie zbadaja i juz.Przede wszystkim staraj sie NIE DENERWOWAC,bo to jeszcze nikomu nie pomoglo...

Zrob bete i po 48h sprawdz przyrost.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie :) kurczę ciężko nadążyć z czytaniem wszystkich postów, w takim tempie strony się powiększają :-D

Julia0903 - moja przewidywana data @ to 14.10 :)

Z tym testowaniem to tak jest, że się ciężko doczekać, człowiek żyje nadzieją, a tu 1 kreseczka i @ jednak się pojawia i smutno :( niby to był nasz pierwszy taki oficjalny ( dla mnie i męża :p) cykl staraniowy i nic, aż od razu przychodzą myśli, czy coś nie tak z nami :no: a tyle jest ciąż nastoletnich, niechcianych, i to się szybko udaje :p

No ale do końca roku bez spiny się staramy, bez monitorowania itp jeśli te 3 miesiące nie przyniosą nam szczęścia wtedy pomyślimy o jakimś lepszym wspomaganiu :))

Do góry