reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

A to moj dzisiejszy test. Prawda ze wyglada jakby cos bylo? A wiecie co? Nic nie ma na 1000000%. Tylko cholera czemu rozne tak wychodza. Dobra pepino to rozumiem, ale bobo test i te niemieckie? Przed kreska jest rysa po moim paznokciu zaznaczylam gdzie krecha jest ale mysle ze ja widac. W ogole zauwazylam ze foty na komorce sa wyrazniejsze niz te co wklejam na forum ciekawe czemu z reszta zdjeciw robione w pociagu jak zajade do pracy i nikogo nie bedzie to sprobuje lepsza zrobic.

Załączniki

• 1410845386469.jpg
    1410845386469.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 62
  • 1410845407311.jpg
    1410845407311.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Miss dzieki:****
Ja do lekarza mam jakies 45km i to juz bedzie moj trzeci wyjazd od zeszlego tygodnia....i pozniej w piatek tez jade do poznania tyle kilometrow na robie ze koniec....

Bbb krsyiulek co tam U WAS?

MAJDACZEK?

Shawty19 ja nadal &&&& daj znac jak bedziesz miec wyniki;-)

Witam,mimo ze sie nie odzywam to podczytuje Was od czasu do czasu :p
Dlugo zastanawialam sie czy napisac posta,ale obawialam sie ze bedzie on zle odebrany.

Asiu,jak sie czujesz?
Mligocka,co u Ciebie?

Mississ,przykro mi ze nie wychodzi Ci,ale moze trzeba troche wyluzowac,bo to juz chyba graniczy z obsesja..
Nie pisze tego zeby Cie urazic czy krytykowac,nie mam tego na celu.
Wydaje mi sie,ze dziewczyny na Waszym watku bardzo sie o Ciebie martwia i dobieraja slowa zeby Cie nie urazic,codzienne testowania jedynie doprowadza Cie do wiekszego rozchwiania emocjonalnego.Za bardzo wszystko bierzesz do siebie,wiecej wiary w siebie i wlasne mozliwosci;) Straszna pesymistka z Ciebie!Wystarczy wiecej wiary i luzu.
Powiem Ci,ze mocno zaniepokoil mnie Twoj wpis " o tych 120km/h i checi wjechania w drzewo z powodu odmowy przebadania sie przez meza ". Masz male dziecko i musisz byc silna dla niego,pamietaj "smutna mama to smutne dziecko" i jakbys nie udawala to i tak dziecko zauwazy Twoje kiepskie samopoczucie.Jesli takie "troche wieksze blachostki" wywoluja u Ciebie tak silne emocje,to jak sobie radzisz z ogromem problemow.
Musisz popracowac nad stresem i ciagla niepewnoscia zwiazana z upragniona ciaza,bo to moze doprowadzic do depresji,odnosze wrazenie,ze na niczym innym tak sie nie skupiasz jak na || kreseczkach.
Co do mezczyzn,jak wiadomo oni inaczej podchodza do pewnych spraw,mezczyzni musza sami dojrzec do pewnych decyzji i przymuszanie ich odnosi przewaznie inny skutek od zamierzonego.
Starania maja byc przyjemnoscia,a nie mechanicznym seksem z kalendarzem w reku,bo to sa "te dni i juz trzeba".
Tak jak ktoras z dziewczyn pisala,idz na bete a nie rozkminiasz i zadreczasz sie tymi bladziochami.

p.s jestes bardzo absorbujaca;P

Pamietaj,wystarczy ze uwierzysz w siebie,we wlasne mozliwosci i juz bedzie inaczej:) a rozmawiac trzeba,nie czekac na partnera z rozmowa.
Wezcie synka i idzcie dzis na spacer,porozmawiajcie bo starac i chciec dziecko musza dwie osoby,a nie jedna.Wypracujcie jakies wspolne rozwiazanie problemu;)

Mam nadzieje,ze nie odbierzesz tego jako "ataku ani wymadrzania sie".
Pozdrawiam.

Dominika
Trzabylo sobie podarowac. Jakbym nie pracowala i nie wracala o 20-21 do domu chetnie bym poszla na spacer z dzieckiem. Zajmij sie swoimi problemami a jak ci sie nie podoba czytanie bo jestem absorbujaca to nie czytaj moich wpisow i tyle. A druga sprawa udalo ci sie prawie od razu. Ja sie staram juz tyle czasu . Jedno dziecko mi zmarlo co ty kutwa jego mac mozesz wiedziec o przykrych emocjach jezeli chodzi o ciaze i przezywanie....Nic wiecej do poqoedzenia nie mam

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny !!!! jestem nowa , ale śledzę to forum od jakiegoś czasu :) Staram się od jakiegoś czasu, ale mam nieregularne cykle (po odstawieniu tab.) . To już 6 cykl i myślę, że chyba jestem w ciązy !! Zrobiłam dwa testy: wczoraj ale koło 12stej (wyszedł z drugą kreską ale bardzo lekko widoczną - nigdy tak nie miałam) , dziś rano zrobiłam drugi raz i wyszło znów z drugą krechą jaśniejszą, aczkolwiek jest ciemniejsza niż wczoraj !! DODAŁAM ZDJĘCIE TEGO DRUGIEGO TESTU !!! Pojechałam od razu na Bete.. ale wyniki jutro po 14stej ... Niepokoję się, bo czuję ciągle jakieś mrowienie na wysokości macicy i troche mnie ciągną/pieką jajniki :( Czytam różne rzeczy, raz piszą że to normalne a raz ze źle... Doradźcie coś !! Pozdrawiam !! :*
20140916_061725.jpg

Załączniki

• 20140916_061725.jpg
    20140916_061725.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry