reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczku i jak ?

Aschlee super wiesci ....

Misisiss ja robilam Bobo i jakis jeszcze wynalazek ...

A mi ta beta dosadnie dala do zrozumienia że nic z tego ... i że nie predko stanie się mój maly wymarzony cud ... taki oo pstryczek w nos .. bo beta mylic sie nie może .... przez ten inofolik chyba do teraz mam sluz plodny
.. bzdura jakas
...

No ale plan jest taki ... zajac sie trzeba czyms innym bo zeswirowac mozna ....

reklama
Ovu wyznaczyl na 15.10 i tak zapisz :)
mialam malego mialam.. 6razy w tyg. Mam go miec po 3-4h :) zazwyczaj od 12 do 16 go mam bo tak pasuje ze po drodze zgarniam jego siostre ze szkoly :)

Majdaczku
Czekamy kochana i naprawde sie martwimy :-(

Anula
Popieram w pelni.......

Wiem. Ja to poprostu wiem i nie chce sie z tymi pepino nakrecac wystarczy ze wczoraj przezylam jakos porazke i dzis jest juz ciutenke lepiej.nie chce na nowo tego przechodzic i analizowac i w ogole

Watpliwosci obiecuje jutro wpissc:-) no to fajnie ze sie codziennie zajmujesz;-)

Ja rowniez jakos jestem roz...bana tymi testami, nieogarniam tego:/
Bo jesli Miss w twoim przypadku tez sie myla...

Majdaczek hop hop??!!

Blair co tam u Ciebie?

Dziewczyny po malu zblizaja sie wasze terminy @ trzymam kciuki&&&&&&&&

reklama
Anula przykro mi... :-(

Ja tez watpie ze mi sie kiedys uda..

Aschlee cudowne wiesci :-)

Missiiss :* mozemy razem poszukac tych producentow testow i im urzadzic jesien sredniowiecza jestem za :-)

majdaczek czekamy kochana...

Tabasia :*

Jakas masakra z tymi testami.. robia nadzieje kobietom, ktore naprawde marza o dziekcu, a potem sprowadzaja do parteru... powinno sie zamknac producentow tego badziewia....
swoja droga jakie to niesprawiedliwe, ze kobiety, ktore tak marza o dziecku musza tyle w zyciu przejsc zlego czekajac cud....

Dobrej nocy kochane:tak:

Do góry