reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Shawty
Bedzie wszystko dobrze zobaczysz:-)&&&&&
A ja mam znow bladziocha. Dzisiaj tempka skoczyla.. ale to bez sensu jest. Kupilam miesiac temu test ciazowy w rossmanie 25. Schwwar....cos tam jakis niemiecki w kazdym badz razie. Wszystkie u mnie tak wychodza cos ze mna jest nie tak :-(
Jazza
Mamy kilka ttylkow do skopania nie tylko pepino!
Bedzie wszystko dobrze zobaczysz:-)&&&&&
A ja mam znow bladziocha. Dzisiaj tempka skoczyla.. ale to bez sensu jest. Kupilam miesiac temu test ciazowy w rossmanie 25. Schwwar....cos tam jakis niemiecki w kazdym badz razie. Wszystkie u mnie tak wychodza cos ze mna jest nie tak :-(
Jazza
Mamy kilka ttylkow do skopania nie tylko pepino!
missiiss1301
Bo nie mam jak. Poszlabym z checia wielka ogromna! Ale pracuje od 8:30 plus zaraz mam pociag do wro i nie zdarze bo od 7 laboratorium u mnie. A drugie z pracy mnie nie wypuszcza na godzine bo z pracy do labo mam w dwie str tramwajem jakbym sie bujnela i czekala tam w labo. Jestem sama z kolezanka bo jedna na urlopie i kierowniczka mnie nie pusc :-\ do bani.
Miss kochana zaraz na dupe dostaniesz sama narzekalas ze nic z tego bo temp spadla wczoraj !!! Dzis poszybowala w gore a ty juz nia sie nie sugerujesz!! Ehhh zla jestem na ciebie kazdy test sie nie myli i dzis prosze leciec na bete!!!!!!! ![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
;-);-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
missiiss1301
Kurde nie mam jak no :-\
Ehh no to wielka szkoda:/ a niemozesz poprosic ze jutro dojedziesz godzinke pozniej? Pociagi by ci pasowaly?
A jak rozmowa z mezem
Witam sie
I milego dnia Wam zycze;-)
Ja dzis do lekarza lece ciekawe co mi powie;-)
A jak rozmowa z mezem
Witam sie
I milego dnia Wam zycze;-)
Ja dzis do lekarza lece ciekawe co mi powie;-)
missiiss1301
Julia
Kciuki. :-) na ktora masz wizyte? nie moge byc pozniej bo mam zmiany otwierajace. I sama do 10 jestem nie mam sie nawet z kim zamienic. Musze byc na 8:30 zeby sprzataczke wpuscic i sprawdzic alarmy. A z mezem w koncu nie roznawialismy ogladalismy tv i chyba kazde z nas czekalo az ktores zacznie rozmowe i kazde z nas sie balo... moze popisze w pracy z nim dzisiaj zobaczymy albo sie uda dzis pogadac.
Ehh dziewczyny nie rozumiem kompletnie czemu te testy tak wychodza. Przeciez nie moge miec we krwi grama hcg.... nie biore zadnych takich lekow. Jedyne wytlumaczenie to takie ze urodzilam sie 13 w piatek i mam pecha poprostu. Ale i tak mi lzej jest niz dwa dni temu. Przyzwyczailam sie do tej mysli.
Kciuki. :-) na ktora masz wizyte? nie moge byc pozniej bo mam zmiany otwierajace. I sama do 10 jestem nie mam sie nawet z kim zamienic. Musze byc na 8:30 zeby sprzataczke wpuscic i sprawdzic alarmy. A z mezem w koncu nie roznawialismy ogladalismy tv i chyba kazde z nas czekalo az ktores zacznie rozmowe i kazde z nas sie balo... moze popisze w pracy z nim dzisiaj zobaczymy albo sie uda dzis pogadac.
Ehh dziewczyny nie rozumiem kompletnie czemu te testy tak wychodza. Przeciez nie moge miec we krwi grama hcg.... nie biore zadnych takich lekow. Jedyne wytlumaczenie to takie ze urodzilam sie 13 w piatek i mam pecha poprostu. Ale i tak mi lzej jest niz dwa dni temu. Przyzwyczailam sie do tej mysli.
Miss niemam godziny;-) wchodze miedzy pacjetkami;-) tak mysle ze po 13 bede juz u Niego, odbiore Amelie z przedszkola po obiedzie i pojade,
Dzis maz wraca;-)
Mam pytanko jakby sie okazalo ze pecherzyk pekl to oznacza ze koniec owulacji? Czy mozna sie jeszcze przytulac?
Dzis maz wraca;-)
Mam pytanko jakby sie okazalo ze pecherzyk pekl to oznacza ze koniec owulacji? Czy mozna sie jeszcze przytulac?
reklama
missiiss1301
Julia
Jak pekl to po ptokach. Chyba ze pekl dzisiaj to jeszcze chyba moze sie cos udac jak pekl w niedziele czy w sb. To juz plemniory nie zdarza z dzisiaj ale zapodalas jajeczku dostawe swieza na weekend wiec bedzie git :-)
Jak pekl to po ptokach. Chyba ze pekl dzisiaj to jeszcze chyba moze sie cos udac jak pekl w niedziele czy w sb. To juz plemniory nie zdarza z dzisiaj ale zapodalas jajeczku dostawe swieza na weekend wiec bedzie git :-)