reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

BBB no ta kobieta jakas nienormalna jak krzyczy na obce dziecko!!!! Kochana a plamienie brazowe nieoznacza @...;-) ja tak mialam w ciazy z corka;-) tego ci zycze, czyli czekasz na @ i robisz test czy czy bete?

Lili kobietko dziekuje ale nienastawiam sie zeby tak szybko sie udalo;-)

Anula88 kochana musisz ochlonac, a powiedz mi jakimi testami robilas? Roznymi?

Majdaczek kochana jak tam u Ciebie z ta beta?

Aschlee to na ktora masz wizyte?

Shawty masz juz wyniki?

reklama
Julia ja juz po wizycie kochana wszystko w porzadku za dwa tygodnie kolejna wizyta:tak:leki dalej mam brac w takich ilosciach jak do tej pory

A bo cholera zamyslilam sie nad tymi testami...jak mozna dopuszczac takie wadliwe testy do sprzedazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Widzialam kruszynke moja kochana.Za dwa tygodnie mam przyjsc bo akurat mam takie szczescie ze wczoraj zepsul jej sie USG ten wypasny i dzisiaj musiala niezlym rumplem robic:baffled:.Pobrala krew do badan i musze jeszcze siusiu oddac;-)

Poprostu chyba znajde producenta pepino i go ku***a zjade jak bura s***e. Kupilam plytkowy pepino chciala bardziej dla eksperymentu czy sie beda roznily cos od tych paskowych. Okazuje sie ze niczym sie niw roznia zrobilam przed chwila i co? I oczywiscie bladzioch. Parodia jakas poprostu rece i cycki opadaja :-( zygac mi sie chce chyba za duzo sie dzis glodzilam i zjadlam za duzo na raz salatki z majonezem :-( jeszcze ten test mnie do szalu doprowadza. A przeciez ten co wal wkleilam dwa dni temu z kreska to bobo test byl czy jakos tak. I co ... naprawde odszukam producenta i mu nawtykam!!!!!!

Julia
No ten co ostatni wkleilam chyba przedwczoraj. Str 2440. Dosc taki ladny byl i wyrazny to byl bobotest. Czemu mi takie wychodza przeciez pare miesiecy temu tez kurcze takie wychodzily. Jak oni moga takie cos produkowac. Przeciez tyle kobiet ktore pragna i dlugo czekaja na 2 kreski robia sobie nadzieje albo te ktore nie chca ciazy sa przerazone. Do doopy taki interes. Ide zjesc rosolek moze mi przejdzie zamula... do srody biore lutke albo do jutra i czekam na @.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry