reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No nie - jak to mozliwe!!! zeby testy bladziocha pokazywaly :wściekła/y: a tu nic... Anula a jaka mialas ta bete? jakosciowa czy ilosciowa? i jaki wynik?

Mississ mimo wszystko &&&

bo przy jakosciowej mojej kolezance tez wyszedl negatywny a za 3 dni pozytywny no ale nie ma co nadziei robic zeby nie oszalec:/ sciskam mocno:/

reklama
Anula a moze wystarczyloby abys zaczela luteine brac po ovu. Moze powodem jest za niski progesteron. Skonsultuj sie z dobrym ginekologiem w tej sprawie.

Anula :(
Wiecie co to chore z tymi testami .. tylu ludziom tu wychodza pozytywy i potem okazuje sie ze wada testu ..
Powinni cos z tym zrobic i wymyslic cos madrzejszego skoro takie testy sie czesto myla ...

Ja czekam na karte ubezpieczeniowa i bede chodzic nawet codziennie do gina i niech mnie badaja wzdluz i wszerz !!
Powiem ze bladziochy wychodza a potem nic i moze mi dadza cos w koncu ..

Czesc wybaczcie ze nie zagladam ale wczorja urwanie glowy caly dzien mnie nei bylo a na 22 do pracy szlam, z malym problemy emocjonalne ze sie tak wyraze jak ja z nim wychodze zawsze sa ekscesy wydziera sie, dzis nawet babka w autobusie wydarla sie na niego ze jak sie nie zamknie to go zamknie w torbie a ja wybuchlam ze nie zycze sobie by sie tka odzywala do mojego ysna najwiodczniej ma zly dzien to tylko 3 latek, aaaa i jeszcze przed wyjsciem bylamw lazience na majtkach mialas brazowe slady i na papierze jak wsadizlam go lekko do srodka to tez sluz z domieszka brazowego, dzis 26 dc co to moze byc nigdy nie mialam @ krotszej niz 28 dni i jak juz miala byc to pojawiala sie i zalewala a nigdy tak nie rozwijala sie wczesniejszymi plamieniami

anula strasznie mi przykro:-( wiem, że to niesprawiedliwe:-( ja ostatnio po tym jak przyszła @ byłam tak załamana, że na cały dzień zamknęłam się w domu i wyłam...nie poddawaj się i walcz dalej, choć teraz możesz nie mieć na to najmniejszej ochoty. życzę Ci wytrwałości.

shawty Tobie jeszcze nie gratulowałam, super że Ci się udało :tak:

jednej dziewczynie gratulujemy, innej współczujemy...taki los...mam nadzieję, że przyjdzie taki czas że Wszystkim Nam będą gratulować:tak: tego Nam życzę:tak:

shawty - gratulacje Kobieto!!! Poszlo blyskawicznie u Ciebie :) Podeslij te ciazowe wiruski czy co to tam jest ;)

anula - przykro mi. Uwierz mi, ze wiem, co czujesz. Ja tez sie juz tyle staram i kazde rozczarowanie boli tak samo :( Trzymaj sie :*

majdaczku - Kochana, nie trac nadziei. ja ciagle wierze, ze bedzie dobrze! Jak tam beta???

miss - Ciebie to tylko przez kolano przelozyc ;P Bedzie dobrze i nie ma innej opcji. Bez czarnowidztwa mi tu!!! ;) Trzymam kciuki! Co do badania nasienia to moj wiozl probke z domu, trwalo to moze 20-30, samochodem i na piechote, a bylo cieplo wtedy i mimo wszystko probka byla miarodajna.

Aschlee - uwazaj na siebie Kochana. Przeprowadzi nie zazdroszcze, przerabialismy to rok temu :/

Hana - witaj

Jula - kciuki, zeby Ci w brzuszku kielkowala Fasolinka

malena - echhh, no chlopy... Szkoda slow :( Mam nadzieje, ze kolejny cykl wykorzystacie na maxa :)

Moj PMS mnie dobija. Jestem grozna dla otoczenia, hehe... Bola mnie (.)(.) i brzuch, co dziwne, juz od tygodnia, czyli od teoretycznej owu i jestem na permanentnym wk...wie (przepraszam za dosadne slowo, ale to najlepiej oddaje moj obecny stan ducha). Nie wiem, jak przezyje ten tydzien do @. Chyba ze ktos wczesniej nie wytrzyma ;)

reklama
Do góry