reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ale się wkurzyłam :wściekła/y: 20.08 kupiliśmy w Agacie komodę, która podobno rozchodziła się jak ciepłe bułeczki. pani obiecała, że max do 2 tyg będzie. czekamy tydzień, drugi, trzeci... cisza... dziś jechaliśmy fotele do komputera do Agaty pooglądać myślę wezmę papiery zapytam i co się okazało, że od 30 komoda na nas czeka tylko informacja do ans nie dotarła jeszcze chwilę i byśmy karę za rozwiązanie umowy płacić musieli :wściekła/y:

missis pisz pisz po to jesteśmy :-D

Ostatnia edycja:
Mychunia
Dzieki. Eh skad ja to znam. Tylko ze nam przyslali z opoznieniem 2 tygodni i nawet o tym nie powiadomili a pozniej prYhechaly porysowane i odstapilismy od umowy.

Wiecie co. Ja chyba to wszystko tak przezywam bo przeczuwam ze nic z tego nie bedzie :-( tak czuje niestety mimo tych wszystkich bladziochow... bo te bladziochy prawie zawsze u mnie sa i i tak nic nie przynosza. Chyba musze sie przyzwyczaic do mysli ze z plodnoscia u mnie bardzo kiepsko i ze niestety jak bardzo chcialam zeby jasiek mial rodzenstwo nawet dwojke tak raczej bedzie jedynakiem :-( smutne ale jednak prawdziwe.

Babydust
Przerwa w mam talent ?;-)

No w sumie do dzisiaj je mialam ale to chyba cud by byl... a mi w cuda ciezko uwierzyc choc wiadomo iskierka sie tli. Z reszta i tak pewnie zostane tu sama.

Mychunia wy kare musielibyscie placic? To chyba jakas porazka:/

Miss to naturalne ze masz chwile zwatpienia...dzis widze rozne emocje toba targaja , mam nadzieje ze jak jutro wstaniesz bedziesz miala lepsze nastawienie;-)

Julia
No strasznie. Az mi niedobrze z tego wszystkiego no ale mam nadzieje ze oswoje sie jakos z porazka i vede walczyla dalej choc nie wiem kompletnie co mogloby byc przyczyna jak nie wyjdzie. Tzn ewentualnie bym sie domyslala. Choc mam nadzieje ze ta moja mala iskierka nadzieii sie rozpali.... ale moze to i lepiej ze dzisiaj mialam taki boooom i bede sie powoli w razie czego ju przygowywac na najgorsze

Wiesz dobrze ze masz swiadomosc ze czasem...

Malena napewno jestes przed owulacja wiec trzymam kciuki by sie udalo;-)

Aschlee jaka dzis zachcianka byla?;-) w poniedzialek masz wizyte &&&&&&

reklama
Julia dzisiaj byla chcica na azjatycka mrozonke ;) same wazywka z kielkami i sosik curry.Nom mam na 15.30 i sie boje jakos tak...

Do góry