reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

majdaczku - Kochana, tulam!! Sciskam mocno kciuki, zeby beta mimo wszystko wyszla prawidlowa. Jestesmy z Toba!

miss - dopiero nadrobilam posty ze wczoraj. Kochana, jak masz taka potrzebe to testuj... Ja mam takie podejscie jak shawty - staram sie jz tak dlugo bezskutecznie, ze nie testuje, zeby sie niepotrzebnie nie nakrecac, ale kazda z nas jest inna... Forum od tego jest, zeby sie "wygadac", a wiesz przeciez, ze wszystkie Ci tudobrze zyczymy:*

jazza - zdrowka! I lepszego humorku :tak: Ja ostatnio tez mialam dolek...

anula - mam nadzieje, ze udalo sie ugotowac obiad :) Czasami tez mam takie dni, ze czego sie nie dotkne, to katastrofa. Mam nadzieje ze dzis juz lepiej ;)

Spokojnej niedzieli wszystkim!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Majdaczku kochana przytulam , trzeba wierzyc! ktory to juz masz tydzien? wysoka ta beta...trzymam kicuki by byo wszystko dobrze&&&&&

Miss kochana masz wiadomosc na priv:) widze ze dzis nie lepszy nastroj, niemysl teraz o zadnych badaniach poczekaj az co pokaza ci tesciochy!! &&&&&&

Lili a ty dzis co dobrego na obiad robisz?

jula - jeszcze nie wiem, ale na pewno bez miesa, bo nie przepadam. Zostal mi jeszcze obiad ze wczoraj i w kuchni leza jeszcze dwie kolby kukurydzy do ugotowania i brukselka ;)

Witam niedzielnie :-)

Missiiss kochana prosze pamietaj, ze nadzieja umiera ostatnia.. ja w Ciebie wierze i chce tu widziec rozesmiana Missiiss, bo w deche babka z Ciebie :-)

Julia a no pozno pisalam haha... razem z moim M leczylismy moje przeziebienie...domowymi sposobami haha.. bo nie od dzis wiadomo, ze na przeziebienie najlepszy...:-D:-D

Majdaczek cholera no... wiesci smutne, ale prosze miej nadzieje.. a ja za Ciebie zaciskam mega mocne kciuki i nie puszcze... jestem z Toba... ja mialam tak, ze wszystko z cioaza bylo super, potem wizyta serduszkowa i bilo i wszystko bylo w porzadku.. ja lzy szczescia.. a potem kolejna wizyta i juz nie bilo.. mialam zabieg i wiem jak to jest... dlatego tym bardziej z calych sil zaciskam za Ciebie kciuki kochana..

Przeziebienie trwa nadal..:no: M dzis w pracy, wiec uciekam prasowac, a potem bede robic obiadek. Wymslilam dzis greckie danie cevapcici z sosem tzaztiki i do tego ryz i pieczarki i brokuly mniam :happy2:

Pieknej niedzieli kochane :-)

Hejka. Ja tylko na sekundke.

Majdaczku slyszalam wiele podobnych historii ze serca lekarz nie mogl znalezc a pozniej wszystko dobrze sie konczylo. Wynik bety jest bardzo wysoki akurat na Twoj tydzien ciazy przeciez. Mam ogromna nadzieje ze bedzie dobrze!

jazza no to zdrowka:) aaa rozumiem wszystko haha:)

Lili u nas juz chyba 5 dzien z rzedu w domu rzadzą pyzy hehe:) i sosik a ze miesa niewyciaglam bedzie bez..:) corka i tak suche cieple pyzy w ciaga:)

Miss priv:) wiadomosc czeka...:):)

Misiss a ja ci powiem ... dzis 35dc mam ... zrobilam testa ale nie z porannego i bladzioch ..wiec u mnie pewna @ .. no coz ... cyc pobolewa ... ale nie wydaje mi się ze to cos moze z tego byc
.. wiec czekam na @ ....

reklama
Witam dziewczyny.

Majdaczku kochana moze dzidziolek ulozyl sie tak ze ciezko to tetno zlapac? Moze sprzet nienajswiezyszy. Trzymam mocno kciuki. Powiedzi mi tylko dokladnie ktory ty masz tydzien i dzien bo ja w tel nie widze suwaczka. Trzymaj sie! Jestesmy z toba!!!!

Anula beta sie klania znowu!

Missssssska moje bladziochy wygladaly dokladnie tak samo wiec trzymam kciuki bardzo mocno!!!!!! Zaznacze ze dlugo byly bladziochami!!! A beta byla 20 a potem 89 i ledwo bladzioch widoczny.

Do góry