reklama
Miss jestes fajna babka ;-) i nigdzir nir znikaj bo co ja bez ciebie zrobie?;-)
Jesli chcesz i czujesz potrzebne robienia testow Rob!!! Ale wiesz ze czasem moze przyjsc rozczarowanie:/ ale wierze w to ze sie udalo;-)
Nikt nie jest idealny;-)
Jesli chcesz i czujesz potrzebne robienia testow Rob!!! Ale wiesz ze czasem moze przyjsc rozczarowanie:/ ale wierze w to ze sie udalo;-)
Nikt nie jest idealny;-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
missiiss1301
Julcia moja kochana
Dzieki. Postaram sie ciut opanowac i nie pisac i nie myslec przez te kilka dni o tym
Dzieki. Postaram sie ciut opanowac i nie pisac i nie myslec przez te kilka dni o tym
Missiiss wiesz ja powiem co cos w tajemnicy jak zrobilam test i wyszedl bladzioch to na drugi dzien tez zrobilam czy sciemnial...i doznalam szoku i wpadlam w panike jak zobaczylam ze nie...zaczelam sobie wkrecac ze pewnie nic z tego nie bedzie...ale potem za trz dni juz byl ciemniejszy ale taki normalny baaardzo mocny.wyszesl mi dopiero 5 dni po spodziewanej @...
takze wiesz wyluzuj sie,zrob cos dla siebie i ani sie obejrzysz a bedzie termin @ i juz na luzie bedziesz mogla testowac
Taki juz nasz los kobiet.
Najpierw zeby test wyszedl,potem zeby przetrzymac pierwsz trymestr potem w drugim a bo jeszcze nie czuc ruchow a to za slabe w trzecim widmo porodu, a ze dzidzia za malo sie rusza po porodzie odparzenia,kupki innego koloru,infekcje itp...zawsze musimy sie martwic...Ciezki los kobiet
takze wiesz wyluzuj sie,zrob cos dla siebie i ani sie obejrzysz a bedzie termin @ i juz na luzie bedziesz mogla testowac
Taki juz nasz los kobiet.
Najpierw zeby test wyszedl,potem zeby przetrzymac pierwsz trymestr potem w drugim a bo jeszcze nie czuc ruchow a to za slabe w trzecim widmo porodu, a ze dzidzia za malo sie rusza po porodzie odparzenia,kupki innego koloru,infekcje itp...zawsze musimy sie martwic...Ciezki los kobiet
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Tak bede sie starala zrobic. Zobacze czy sie uda. I tak jiz mysle o dwutygodniowym zapierdzielu w pracy wiec ciut mi lzej choc z tego powodu. Bede sie starala obiecuje. I mam nadzieje ze moje bladziochy sie okaza tymi co ciemnieja... bo tak czy siak i tak to bede przezywac dlugo ...:-\:-(
missiiss1301
Julia
Owocnych staran ;-)
Owocnych staran ;-)
mississ jak czujesz potrzebe robic testy to rob (ja robilam jak Ashlee codziennie i sie schiziwalam ze nie ciemnieje ) i jak masz potrzebe pisania to pisz przeciez po to jest forum
mysle ze zdajesz sobie sprawe ze takie bladziochy moga wszystko oznaczac ale jedno co moge powiedziec na pewno to to ze dostaniesz od nas wsparcie bez wzgledu na to co testy pokaza za pare dni
albo bedziemy sie wspolnie cieszyc albo cie pocieszac
mysle ze zdajesz sobie sprawe ze takie bladziochy moga wszystko oznaczac ale jedno co moge powiedziec na pewno to to ze dostaniesz od nas wsparcie bez wzgledu na to co testy pokaza za pare dni
albo bedziemy sie wspolnie cieszyc albo cie pocieszac
reklama
missiiss1301
Dziekuje babydust :-):-*