reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Miss jestes fajna babka ;-) i nigdzir nir znikaj bo co ja bez ciebie zrobie?;-)
Jesli chcesz i czujesz potrzebne robienia testow Rob!!! Ale wiesz ze czasem moze przyjsc rozczarowanie:/ ale wierze w to ze sie udalo;-)
Nikt nie jest idealny;-)

Haha moje dziecko je suchy chleb z kisielem o_O:p:-D

Załączniki

• 1410623894485.jpg
    1410623894485.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 57
Missiiss wiesz ja powiem co cos w tajemnicy ;) jak zrobilam test i wyszedl bladzioch to na drugi dzien tez zrobilam czy sciemnial...i doznalam szoku i wpadlam w panike jak zobaczylam ze nie...zaczelam sobie wkrecac ze pewnie nic z tego nie bedzie...ale potem za trz dni juz byl ciemniejszy ale taki normalny baaardzo mocny.wyszesl mi dopiero 5 dni po spodziewanej @...
takze wiesz wyluzuj sie,zrob cos dla siebie i ani sie obejrzysz a bedzie termin @ i juz na luzie bedziesz mogla testowac :tak:
Taki juz nasz los kobiet.
Najpierw zeby test wyszedl,potem zeby przetrzymac pierwsz trymestr potem w drugim a bo jeszcze nie czuc ruchow a to za slabe w trzecim widmo porodu, a ze dzidzia za malo sie rusza po porodzie odparzenia,kupki innego koloru,infekcje itp...zawsze musimy sie martwic...Ciezki los kobiet ;)

Ostatnia edycja:
Tak bede sie starala zrobic. Zobacze czy sie uda. I tak jiz mysle o dwutygodniowym zapierdzielu w pracy wiec ciut mi lzej choc z tego powodu. Bede sie starala obiecuje. I mam nadzieje ze moje bladziochy sie okaza tymi co ciemnieja... bo tak czy siak i tak to bede przezywac dlugo ...:-\:-(

mississ jak czujesz potrzebe robic testy to rob (ja robilam jak Ashlee codziennie i sie schiziwalam ze nie ciemnieje :p ) i jak masz potrzebe pisania to pisz przeciez po to jest forum :)
mysle ze zdajesz sobie sprawe ze takie bladziochy moga wszystko oznaczac ale jedno co moge powiedziec na pewno to to ze dostaniesz od nas wsparcie bez wzgledu na to co testy pokaza za pare dni :)
albo bedziemy sie wspolnie cieszyc albo cie pocieszac :)

reklama
Do góry