reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
3 razy w tym miechu.mi wyszly dwie krechy .. tylko ze mi wychodzily a pozniej nie ... :/ zalaczam jeden z nich
tylko ze to nie pepino a one step

Załączniki

• 1410603968071.jpg
    1410603968071.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 91
Wątpliwości kurcze ... wniosek jest jeden ...trzeba brac poprawkę na te testy ... znam kilka osob którym testy nie wychodzily a w ciąży byly

Watliwosci ok to przeslij na priv;-) no to bedziesz miec zajecie;-)

No wiec zgoda jest;-)
Chyba jakas opatrznosc nade mna czuwa, maz zadzwonil i mowil ze ma szczescie bo juz grozil mu powrot rano!!!!!!
A tak po 16 wroci do domku;-) bede na niego czekala;-)

Moja przyszla bratowa dzwoni ze pozniej wleci a ja do niej ze moze tylko do 20 byc bo pozniej musze sie mezem zajac smiala sie:-D:-D:-D

Jula to juz zaraz wiec owocnego przytulanka ;-)

Schwaty a jak samopoczucie?

Wiecie co ... no masakra ...pospalam bo mnie zmulilo ... kawe niedawno chcialam zrobic,biorę moj ulubiony kubek, zalewam woda ..noz koozwa pekl na pol ! Kawa się polala ... ogarnelam. .. ziemniaki obralam na obiad,sięgam po sol i caly kuzwa duzy pojemnik puscilam na podloge ... jasna doopa ... no zmiatalam i az mnie na placz wzięło ... jak ja to zrobilam ... ehh ide drugie podejście zrobic ... mam nadzieje ze tluczkiem paluchow nie roztrzaskam

Anula
To pewnie przez fasolke ;-)

Shawty
A na testa sie nie pokusiisz?:-)

Przepraszam juz nie bede wam wklejac zdjec bo to bez sensu macie racje... test wysechl i tak juz od 3 h sie zastanawiam czy wam wkleic. No i wkleje i obiecuje ze to juz ostatni jaki wklejam. Juz nie bede wam przeszkadzac i zasmiecac forum. Poprostu mi wali na dekiel wiem... ale to dlatego ze to juz tyle trwa i jak tteraz nie wyjdzie to nie wiem juz co moze byc przyczyna niepowodzen i obawiam sie ze gin tez nie bedzie wiedzial....

Załączniki

• 1410616739123.jpg
    1410616739123.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 80
  • 1410616767924.jpg
    1410616767924.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 71
Misiss wklejaj ... po to tu jesteśmy :* ...noo ja widze ;-)

P.s to mnie w dekiel wali ... przykrywki do gara szukalam w ...lodowce i z afera do starego ze czemu jej tam nie ma ...zlitowal sie ...obiad robi ;-)

reklama
Do góry