reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej

Tabasia
Dzieki za wiare ale chyba nic z tego :-( szkoda ze zuzylam wczoraj tante testy bo dzis chociaz moze bym zobaczyla czy nieciemnieja a na 25 nic nie widze. Tzn widze mega mega bladego ale to oczami wyobrazni :-(
Tylko co poszlo nie tak skoro wszystko bylo :-(

reklama
Miss trzymam kciuki aby to bylo tym. Ale proponuje nigdy wiecej pepino slyszalam o nich slabe opowiesci.

Milego dnia. Ja mam dzis wolne :-D i bedzie super dzien!! Pogoda obledna. W nocy przy otwartm balkonie spalismy i bylo super.

Powiedzcie mi czy cos widzicie? Czy ja juz jestem jakas nienormalna, niepoczytalna i w ogole bije mi cos na dekiel? Nigdy ale to nigdy wiecej nie bede robila tak wczesnie testow. Never ever !! Dzis dopiero 9 dpo a ja schizuje. Niby wydawalo mi sie ze jak pepino sie myla to trudna ale chyba to w srodku te wszystkie emocje chowalam. Jutro jade do auchuana moze tam beda jakies rodxaje testow 10 bo kurde po aptekach nigdzie nie ma no... tylko tam kupilam to pepino wiec moze i jakies inne beda. Moze ja lepiej znikne ggdzies i sie zaszyje az mi sie sytuacja nie wyklarruje. @ dopiero w cxwartek wiec jeszcze czas...

Załączniki

• 1410588514177.jpg
    1410588514177.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 71
  • 1410588544012.jpg
    1410588544012.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 76
Wiam!

Miss kochana ja chybs widze kredke na drugim zdjeciu...
Kurcze niekupuj wiecej pepino tyle sie o nich slyszy!!!!
Jedt dopiero 9dpo wiec sa jeszcze nadzieje kochana;-)

Mississ na moje oko jest za wczesnie troszke na 25... choc na drugim zdjeciu jakis mega bladzioch chyba jest ;) kup wieksza czulosc i zatestuj jutro :) &&&&&&&&&&&&

Tabasia
Wiem ze za wczesnie no ale wiesz. Ja to glupol jestem... czyli jak wy widzicie to moze nie jestem nienormalna. Skoro to tam jest to albo jestem albo nie jestem haha mega poprostu. Az mi sie smiac samej z siebie chce. Bo pewnie pamietacie jak kiedys mialam mega bladziochy na 25 a w ciazy nie bylam. Zwariowac mozna.

reklama
Mississ oj doskonale Cie rozumiem :) sama robilam i robilam. Tylko czulosc byla za slaba. Kupilam czulszy i moze pamietasz od razu dosyc fajny bladzioch z popoludniowych siuskow 10 dni przed terminem @

Do góry