reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Tabasia
Tylko kurcze u mnie w aptece nie maja zadnego czulego. Hmmm ostatnio w jednym z rossmanow bylam we wro i tam tez nie bylo. Jutro jade na bielany do auchuana. Najwyzej jeszcze kupie te pepino jak sciemnieja tzn ze jeat jak nie to nic. Dwa naraz zrobie.... i moze znajde rossmana to moze jakies inne jeszcze beda. Polaze po sklepach troche moze cos sie uda znalezc. Mi straszny bladzioch z 25 czuloscia wtszedl ale tez 10 dpo a dzis 9 dpo. Kurcze mozg mi paruje od tego analizowania a przestac nie umiem :-\

reklama
Misss a wez moze 3 glebokie wdechy i sobie odpusc chwilowo. Bo juz jestes tak wkrecona ze jesli nic z tego nie wyjdzie to bedziesz dramaty przezywac.
W y l u z u j ! ! !

Asia ma racje choc na pewno bardzo bardzo trudno... szczegolnie jak ta cholerna owulka jest raz na ruski rok. Mississ a nie lepiej kupic jeden czy dwa lepsze testy a nie kas3 wydawac? Chociaz ja nie wiem w jakiej cenie sa te cale pepino...moze niedrogie...

Miss niejest mi smutno tylko zla jestem i tyle;/ eh tam szkoda gadac..niby bzdura...

Watpliowsci napisz termin nastepnej @..

Shawty19 i jak sytuacja? przyszla ta @? bo ja mam przeczucie ze nieprzyjdzie:)

Dzień dobry :-)
julia nie smutaj się i nie złość, z chłopami tak już jest ;-) no to na zgodę...seksik :-p:-pnie musisz nic wymyślać aby go namówić bo seks na zgodę jest najlepszy :tak:

missiiss tak jak Asik pisała - wyluzuj bo zwariujesz :tak: wiem, że łatwo się komuś mówi, ale warto czasem kogoś posłuchać :tak: mimo wszystko trzymam kciuki &&&&&&&&

u mnie dziś (z moich obliczeń) 12 dc. wczoraj rano po podcieraniu (sorry) był właśnie taki śluz jak białko jajka, ale to tylko jednorazowe było...sama nie wiem co mam myśleć...sama już głupieję od tego wszystkiego:baffled: wkrótce pewnie odpuszczę, bo i ile można czekać...

Ostatnia edycja:
BimBamBum witaj :tak:

a ja dziś pół dnia znowu sama, bo mąż poszedł na zawody wędkarskie :-p

u nas wczoraj lało, a od rana mgła :-( ciekawe czy mąż spławik w takich warunkach widzi :-D

nie mogę iść mu pokibicować, bo po południu jedziemy na zakupy do tesco i Agaty, więc nie chce się przeciążać :tak:

wczoraj pół dnia pomagaliśmy teściom obierać i kroić grzyby
1zIggET8dLQXapoHBAA7
w nagrodę dostaliśmy 2 woreczki grzybów do zamrożenia surowych, dziś mamy przyjść [po smażone, a na kolacje teściu zrobił pyszną jajecznicę na świeżych grzybkach mniam
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

missis
luz jeszcze za wcześnie na konkrety :tak:

Ostatnia edycja:
005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
MotylkowaOna ewelina_shn Anula1988

GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) majdaczek14 (4 cykl) susel (16cykl)

MAJ 2015 AnnaMaria (2 cykl)

Starające się: 10

WRZESIEŃ
Shawty19 - @ 11.09
Anula88 - @ 13.09

Blair87 - @ 17.09
Missiiss1301 -@ 20.09
LiliMarlene - @ 24.09
Malena100 - @ 27.09
Jazza - @ 28.09

PAŹDZIERNIK
Tinuś22 - @ 01.10
julia0903 - @ 02.10
watpliwości - @

POCZEKALNIA
jołasia

Ostatnia edycja:
Zouza to ze wiesz kiedy masz dni plodne to najwazniejsze:) udanych wakacji:)

BimBamBum witam:) skad ta nazwa?:) trzymam kciuki z &&&&, wiesz na poczatku pewnie bedzie troche ciezko ale jak sie poznamy to mam nadzieje ze niebedziesz zle sie tu czula:) moge dac ci ksywe BBB?:)[/QUOTE]

a mozesz tak pisac BBB szybciej:)a jakos tak nazwa wpadla mi, moj maly mowi tak na dzwony w kosciele:)

Miss ja tez na 2 zdjeciu widze jakis zarys bialy krechy ale to albo i moja wyobraznia albo faktycznie ale ja sama mam termin testowania na srode ale jak inne radza lepiej wyluzowac, ja mialam owu ok 15-16 dc i to bylo tez takie troche dziwne bo kreski pojawialy sie od 14 dnia cyklu w 15 byly juz kreska prawie taka jak testowa a 16 zmniejszyla swoj odcien i troche zglupialam wtedy wpisalam na ovufiernd i mi wyliczylo na 16 dc staranka byly co 2 dni poczawszy od 11 do 18 wiec cos trafilam ale czy wyjdzie okaze sie w srode wczesniej nie mam co a mam testy paskowe z allegro nie wiem o jakiej czulosci.

Ja jutro bede siedziec sama z malym maz na zawody rowerowe jedzie ale ze wzgledow zdrowotnych nie trenowal i tylko jedzie jako pomocnik na trasach

Bbb Witaj ;-)

Jula ty się nie denerwuj, nie warto na facia ...

Misisiss a ja widzę ... a powiem Ci ze jak ja widzę to juz cos bo ja ślepa --;-)

reklama
Miss ja.na pierwszym zdjeciu cos widze :) a czasami pepino Cie w zeszlym cyklu bez owulacyjnym nie pokazywaly cieni??

ja wierze ze to fasolinek ale mimo wszystko uwazaj na te durne testy bo widzialas co mi w tym miesiacu odwalaly testy ..

Julka podam wieczorem bo nie mam pojecia musze sprawdzic .. a teraz sprzatam chate bo o 14 mam malego a w proszku jestem ...

Do góry