reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Anula88 heh mezu kolo 19-20 przjdzie jutro...wiec kolacyjka i ladnie go zachece:) zreszta pewnie nie bede musiala hihi:) bielizna pojdzie w ruch:)

Malena kochana co u Ciebie?

Aschlee ale masz zachcianki:) smacznego:) ja pieczarek nie lubie bleee

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje Kobietki no fakt ciagle glodna chodze nawet mam swoja stala pore w nocy od kilku dni na podjadanie.O godzinie 3 budze sie taka glodna ze szok ale coby za duzo nie przytyc wcinam malo kaloryczne cos ;)

Ależ Wy piszecie :)
Dobrze że pada to nadrabiam ..

Byk rozpłodowy mnie zabił :D

Przeraża mnie też ilość informacji jakie posiadacie.
Ja zrobiłam badania jakie zaleciła mi przed staraniem gin, biore foliq i mierze temp - ostatnio dosc nieregularnie ;) wiem tylko kiedy mam dni płodne i na tym sie konczy :)

Aktualnie jestem na miesiacu poślubnym i tak mysle zeby testa zrobic w okolicach środy ..

Poza pobolewaniem podbrzusza to nic innego sie nie dzieje. Ale to 1 cykl - podejrzewam ze przy kolejnych jesli beda - bede tak obeznana jak Wy :)

Pzdr z Chorwacji :)

WITAM jestem tutaj nowa na tym forum znalazlam to bo mi kolezanka polecila bylam na innym forum ale tam dziewczyny wyzywaly sie od roli i spiecia byly coraz to wieksze obecnie staramy sie z mezem o 2 dziecko mam juz 3 letniego synka a ktorym zaszlam bez problemu nawet bylo to nie planowane a teraz to juz 3-4 cykl w tym cyklu postanowilam uzywac testow owu i dzis 23 dc zostalo pare dni do testowania, czy moge do was dolaczyc?. Jeszcze co mnie denerwowalo w poprzednim forum to to iz byly "liderki" i tylko one sie liczyly inni to na marginesach byli traktowani

Aschlee to uwazaj z tym podjadaniem w nocy:):)

Zouza to ze wiesz kiedy masz dni plodne to najwazniejsze:) udanych wakacji:)

BimBamBum witam:) skad ta nazwa?:) trzymam kciuki z &&&&, wiesz na poczatku pewnie bedzie troche ciezko ale jak sie poznamy to mam nadzieje ze niebedziesz zle sie tu czula:) moge dac ci ksywe BBB?:)

hej :)
Julia widzę ze nie tylko ja mojego w weekend bd wykorzystywac :D dzisiaj mam 12 dc i od wczoraj robie testy owulacyjne ginka mi kazala i juz dzisiaj jest ta gruga kreska grubsza od kontrolnej więc wedlug testu owulka powinna byc za 24-36h... :-) ten weekend jest nasz musi nam sie udac hihhi !!! ;-)
BimBamBum witaj i powodzonka :)

Dziewczynki jakie newsy zaraz poczytam :)
Wczoraj padlam o 20:30 i wstalam dzis rano choc z trudem :))

Lece nadrobic 2 dni a troche tego bedzie...

Tinus22 my nawet zblizony termon @ mamy;-)
No to zobaczymy co z tego wyjdzir za 3 tygodnie;-) gdzie teraz jestescie?
Bo moj ukochany do wroclawia leci;-)

Tabasia to zrozumiale ze szybko padasz;-) dzidzius energie ci zabiera:-D

reklama
Tinus, Julia dzialajcie ;)

Aschlee widze ze forma bardzo dobra :) super! Ja w pierwszej ciazy nie podjadalam,mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie. Na razie sie trzymam :D

Zouza kciuki ode mnie ;)

Bimbambum witaj i powodzenia :) forum staraczek jest bardzo przyjacielskie i od kiedy zafasolkowalam nie moge stad odejsc :)

Mississ, Anula88 micha mi sie cieszy na sama mysl o Was :) :) :) wierze ze sie udalo!!!!!!

Lili moze sie udalo? :) mam nadzieje ze tak!!!! Ja jak zaszlam to od razu zapalenie spojowek plus infekcja tam na dole...

Aschlee umarlam ze smiechu o tescie!!!!!!!!! :))

Jazza jak humorek??

Asia super wiesci!!!! Fajny Ignas. Swoja droga zasuwa czas :)

Watpliwosci tulam...

Przepraszam juz nic wiecej nie napisze bo rzygac mi sie chce strasznie wiec musze isc spac zeby to przespac :( a juz myslalam ze jest lepiej...
Dostalam dzis list ze szpitala na pierwsza wizyte 7.10 o 9:30 rano :) cos sie zmienilo bo zawsze zapraszali na pierwsze usg w 20tc. Moze ze wzgledu na moj wiek mam teraz wczesnuej :D

Dobranoc kochane.

Do góry