reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Juleczko zaglądam regularnie (codziennie) ;-) i mocno kibicuje tylko się nie odzywam po prostu ;-) ale za każdą staraczkę mocno z Kubusiem trzymamy kciuki i wierzę że każdej się uda ;-)

Przeżywam każde testowanie więc Miss, anula i reszta wiedźcie że jestem z Wami ;-)

Buziaki ;**

reklama
Wiesz moj Maz tez tak mowi ze fajnie by bylo gdyby byly blizniaki :)
Wtedy mialby ta upragniona swoja trojeczke ;) wiem ze chcialby synka bo by z nim w pile gral ;)

ewelinka przez takie twardnienie (napinanie ) brrzucha trafiłam do szpitala tylko mnie jeszcze podbrzusze bolało.. i dalej mnie boli tylko juz mi brzuch nie twardnieje tak czesto.. wieczorami potrafił sie napiac 3 razy na 20 minut.. jezeli twardnieje i boli to trzeba isc do doktora.. ale widze ze co lekarz to inne zdanie, ja biore 3x2 magnez+b6

Motylku mnie nir boli tylko twardnieje bezboleśnie. Lekarz powiedział ze gdyby pojawiły się bóle lub plamienia to od razu mam dzwonić ale powiedział ze same twardnienia nie sa groźne. To samo potwierdził mi gin w szpitalu na ip. To sa skurcze braxtona hicksa ktore moga wystepowac juz od 20tyg ciąży i przygotowują macice do porodu. A no i oczywiście zawsze te twardnienia należy zgłosić lekarzowi by sprawdzil czy to nie objaw skracajacej się szyjki. Wszystko w ciąży trzeba traktować indywidualnie.

reklama
Do góry