reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Krysiulek calkowicie masz racje;-) staram sie;-) jeszcze jest opcja powrotu ale bede musiala zagadac w firmie i poprosic o pomoc moich rodzicow itd...jeszcze jedna to mam 5 miesiecy wychowawczego do wykorzystania

reklama
julia może będzie dobrze. Co do opieki nad dzieckiem, wiem o czym piszesz. Do mnie dzisiaj do pracy wydzwaniała pani ze świetlicy, bo mąż miał odebrać syna ze szkoły, a że jechał dzisiaj z pracy autobusem, a autobus się spóźnił, a świetlica jest do 15 i pani nie wiedziała czy ktoś dotrze. masakra. Aż się nie mogę doczekać jak będę mogła sama odbierać moje kochane dzieciaki, tęsknię za tym.

Hejka dziewczynki:-)
zostaje chrzestną. Dziewczynka.
Mam na oku srebrny obrazek z aniołkiem i tu mozliwosc grawerowania, i moze w zielonej w piatek znajde, srebrna skarbonka np swinke lub cos takiego ladnego, lub aniolka srebrnego. Co byscie wybraly? Nie moge sie zdecydowac, a moze inny pomysl, ale cos takiego co na stale bedzie miala pamiatke malutka. Ma 6 msc.

Majdaczku no widzisz mamy podobnie ale ja na meza niemoge liczyc...:( moi rodzice pracuja i najgorzej jest jak zmiany sie nachodza...to wtedy okazuje sie ze po 21 godz. do 23.30 niemam nikogo, i ciezko znalesc lub od 4 rano do 7.30 :(
CHcialabym popracowac zeby troszke kasy miec bo w glowie mi remonty w domku...
Jesli sie teraz nieuda, obecnie jestem na l4 do pazdziernika to poprosze ich o pomoc i wroce na jakis czas i tak w kratke az niezajde, trudno....

Jolasia witaj:) a powiedz mi czy tylko cos srebnego chcesz kupic? koszulke jak kupujesz to dasz na grawer i bedzie pamiatka, lub moga byc zlote kolczyki, moja corka dostala teraz pieknie nosi:)

Hej Kobitki :-)

Aschlee no gratuluje :-) beta wysoka piekna ;-) teraz szczescia do samego konca zycze ;*

Mychunia ja mam takze twardnienia juz od jakiegoś czasu i gin powiedzial ze to ćwiczenia macicy. Gdyby było uciążliwe to mam brac nospe. A tak biore aspargin 3x2 bo przez niedobór magnezu i potasu moga byc twardnienia częstsze.

Motylek, Asia, Kasikp, Iwo, Gosia i reszta buziaki ;**

Julia
To rzeczywiscie musicie kombinowac. Ale ja ci mowie ze id pazdziernika juz sie wszystko ulozy i bedziesz mogla na umowie zajac sie swoja corcia :-)

Aschlee
No no gratulacje :-) myslisz ze blizniaki? Ja przy blizniakach mialam normalna bete jak w ciazy z jasiem :-) chcialabys blizniaki,:-D ?

Mnie cos muli. Ale sadze ze to moze byc od 4 dniowych golabkow blee ktorych do konca nawet nie zjadlam bo mi nie smakowaly. Ale boli mnie podbrzusze i jajniki i mam nadzieje ze to nie wytwoy mojej wyobrazni :p;-)
W ogole zmeczona jestem. Haha moze ja lepiej dopoki sie nie dowiem czy tak czy nie nie bede tu pisac bo was pozameczam na smierc chyba :-)

Czesc Dziewczyny,

Julia, dzieki ze pytasz. Ja Was podczytuje, a nie odzywam sie, bo u mnie nic specjalnego nie slychac. Dzisiaj mam mega skopany humor, wiec nie bede zatruwac forum... Jestem po plodnych, probowalismy tylko w Weekend, nie mam pojecia kiedy byla owu. W pon. i wtorek nie dalismy rady, tak bylismy padnieci...

watpliwosci - kciuki, zebys dala rade w pracy. <chociazby dla ubezpieczenia warto zacisnac zeby.

Aschlee - gratuluje Kochana pieknej bety :*

Miss - bardzo sie ciesze, ze tak sie wszystko zaczelo ukladac i ze fajnego Gina masz. Pamietam, jaka bylas zrozpaczona jakies 2 miesiace temu. Az milo poczytac Twoje posty. Wielkie &&&& zeby sie w koncu udalo!

Gratuluje i po cichu zazdroszcze pieknych brzuszkow :)

Witam tez wszystkie nowe dziewczyny!:-)

Dziewczyny, dzisiaj dostalam Inofolic. Pewnie juz wielokrotnie pisalyscie o tym na forum, ale czy mozecie mi powiedziec, od ktorego dc i ile tego pic? Jestem obecnie w 16 dc. Dzieki z gory.

Pozdrawiam wszystkie!

Miss jak optymistycznie patrzysz w moja przyszlosc:):) jestem ciekawa jak wizyta w piatek wyjdzie, mam jeszcze isc do jego znajomego na ocene cyklu ehhh...oby wyszla owu na wekeend bo ciezko bedzie

Lili zagladaj czesciej:) ja pisze o *******ach :) a co do infolicu to kurde niebralam ale wydaje mi sie ze najlepiej od nowego cyklu bo szkoda saszetek na koniec cyklu...zacznij pelna para, ale trzymie rowniez &&&& za ten cykl a noz widelec;p

ewelinko dawno niezagladalas do Nas:)

Anula88 to jak testujesz jutro?:)

Shawty ja pamietam o tobie i trzymam &&&&&&&

Watpliwosci i jak przyszla @?

reklama
Julia
Bedzie ta owu ja ci mowie :-) pecherzyk rosnie okolo 2 mm na dobe ¡ bedzie na weekend zobaczysz :-) spribuj ponierzyc sobie temperature przez te pare dni to zobaczysz kiedy skok bedzie :-) to pomaga naprawde :-) zobaczysz ze sie uda :-):-D razem nam sie uda o tak!

Lili
Fajnie ze wpadlas i wpadaj czesciej :-) a co do inofoliku to bralam od polowy cyklu zeby szybciej zadzialal w nowym :-)

Do góry