reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzieki dziewczyny kochane jestescie :-)

Juz sie doczekac nie moge sb niedzieli choc w sumie w sb to moze nic nie wyjsc a w niedziele mega bladzioch no ale zobaczymy. Wyliczylam te dni kiedy mam testowac na podstawie wykresu z jaskiem ile dni od skoku temp mi wyszedl test. Mam 3 w prawdzie pepino badziewne ale sa czuje wiec te trzy chyba wytrace w te dwa dni wiec bede musiala jeszcze jakies dwa zakupic :p ehh marzenia mam nadzieje ze sie spelnia.

Mowilam wam co sie stalo z moimi meblami od kuchni?
Zamowilam je w llipcu poczatkiem. Mialy byc na polowe sierpnia. Nikt nie zadzwonil ze nie przyjada. Zadzwonilam przeprosili i powiedzieli ze beda za dwa tygodnie. Za dwa tyg. Przywoza a tam wszystkie fronty blyszczace porysowane! I blat stukniety.... no to dawaj zapakowalismy i odwiezlismy im zepsute czesci. Tandetne klamki plastikowe obdrapane. Byla sobota. W poniedzialek babka dzwoni ze reklamacja uznana i w ciagu 14 dni beda nowe fronty. Mija dwa tygodnie jedziemy do salonu bo nikt nie dzwoni. A tam mowia ze w poniedzialek 2 tyg. Temu jak baba robila reklamacje nie dodala zalacznika w postaci zdjec ze porysowane i dopiero wczoraj i przeslala. To my wnerwieni. Ona pozniej oddzwania i mowi ze w ten piatek dopiero przyjedzie ktos z produkcji mebli i je obejrzy a pozniej trzeba bedzie czekac az wymienia kolejnw 2 -3 tygodni :Oo_O no rece i cycki mi opadly daje slowo.... meble zapponad 4 tysiace.... no comment. Zarzadalismmy zwrotu gotowki i spakowalismy reszte mebli i zawiezlismy dwa dni temu. Babka wczoraj dzwoni ze spakowalismy o jedna paczke za duzo.... bo moj kochany maz oddal im procz ich mebli jaska lozeczko drewniane :-D:-D no i musze je odebrac. Masakra jaja jjak berety a do tamtego salonu nawet isc mi sie juz nie chce. Ale co sie nawkurzalam to moje

Witam sie porannie :-)

Julia kochana a mnie wywialo wtedy do Stanow, pojechalam na studia na jeden semestr a zostalam prawie 3 lata, pracowalam i cudownie wspomniam ten czas, a potem wrocilam czego zaluje... ale haha zawsze jest jakie ale i akurat to ale jest the best, bo po powrocie do PL poznalam mojego narzeczonego :-D:-D

Missiiss za Ciebie kochana kciuki trzymam zawsze i wierze, ze sie uda :-D

Aschlee to skoro Twoje przepowiednie maja moc to i mi wykrakaj bardzo Cie prosze ;-):-):tak::-D

A u nas zapowiada sie piekny dzien, sloneczny az chce sie pojsc po pracy na jakis fajny spacer ;-)

Milego dzionka :-)

Dzień dobry Dziewczynki!

Piękny, pozytywny nastrój panuje na staraczkach. Bardzo mnie to cieszy, miło się nadrabia posty. Dziewczynki uda się szybciej niż myślicie!

Motylek- życzę Ci, aby te niecałe 70 dni do spotkania z synkiem zleciało pędzikiem. Cała wyprawka już gotowa? Założyli Ci pessar na szyjkę? A brzusio pięknie wygląda! Leż dużo Kochana, skoro ginek tak zaleca, nie ma się co przemęczać. Ja też sobie odpuściłam i dobrze mi z tym, hihi.

Tabasia, Babydust
- Dziewczyny, jak pięknie rośniecie! I już skończyłyście 10 tydzień, ja piernicze, ale czas pędzi!

Asiu- :***

Mychunia- jak się czujecie? Dajesz radę bez słodyczy?

Wątpliwości- ojej, biedna faktycznie masz ogrom pracy na tej hali produkcyjnej. Oby spóźniająca się @ była zwiastunem pięknej ciąży Kochana. Mocno tego życzę!

Martaha- serdecznie gratuluję serduszka, to cudowne uczucie, zwłaszcza, gdy się bardzo czeka na tą chwilę.

Miss- jeeeej, strasznie mocno ściskam piąstki, oby ten cykl pozytywnie się skończył, a właściwie rozpoczął okres ciąży.

Anula- czekam na zdjęcie dwóch kreseczek! Inaczej być nie może!

Aschlee- jak się czuje świeżo zafasolkowana Mamusia? Kiedy pierwsze podglądanie na USG? Bierzesz już wszystkie leki? Jak się po nich czujesz?

Didi- gratuluję serdecznie, piękne wiadomości! Kiedy wizyta u gina?

Gabis, Gochson, Iwo, Gośka- co tam u Was ciężarówki Kochane? Proszę złożyć meldunek. :laugh2: Bo u Ewelinki to wiem na bieżąco co się dzieje, bo razem ogarniamy grudniowe forum, hihi. ;-)

Jazza to Tobie tez krakam a co :tak:

Anulka no ja czuje sie ok mdlosci sie zaczely.Dzisiaj rano bylam na becie dla spokoju teraz bede sie trzesla ze strachu do 13 bo maja dzwonic z wynikami...czasem kluje mnie jajnik nie wiem czy to normalne bo wczesniej tak nie mialam...albo nie pamietam.
A pierwsza wizyta w poniedzialek nie wiem czy bedzie juz robila USG czy nie...chcialabym :tak: a jak chodzi o leki to mam duzo sam utrogestan 6 tabletek dziennie...ale jezeli to ma pomoc Fasolince to bede brala co trzeba i ile trzeba :tak:

Ostatnia edycja:
Hey kobietki ...deszczowo u nas .... ja w pracy ....

Tesciora dopiero dziś kupie ....

Wszystkim Gratuluję brzuszkow, cudnych widokow na usg i dobrych wiesci .... tym które maja "wątpliwości" samego pozytywnego myślenia zycze ....

Dzień dobry wszystkim w ten słoneczny dzień :)

Wczoraj z narzeczonym rozpoczęliśmy starania na dobre :D mam nadzieje, że bezie z tego jakiś fasolek :D

Po jakim czasie powinno się wykonać test ?

Witam z rana.

Anula1988 kissek dla Szymusia od cioci Asi.

Anula88 zawiodlas mnie czekalam na wiesci testowe juz rano.

Aschlee kibicuje!!!

Gabis odezwij sie. Jak sie trzymasz w tym trudnym czasie???

Krysia mi test wyszedl 8dpo bladzioch taki ze zeza mialam tak wzrok wytezalam ;-)

Asia
8dpo? To ja moze juz w piatek zaczne testowac:-D mam arsenal 5 testow wiec piatek sobota nd. Pn. :-) ale sie boje!!! Asiu a mialas np sporadyczne klucia na dole pare dni po owu?

Dzieki dziewczyny za kciuki a ty Aschlee kracz kracz tutaj reszcie staraczek :-) zrobimy we wrzesniu potezny baby booooon:-D

Jazza
Za granica mi sie tez podobalo ale brak rodziny mi doskwieral. Dlatego ciesze sie ze wrocilismy ale rzeczywiscie zycie tam jest latwiejsze pod wieloma wzgledami. :-)

Dziewczyny zaciazone ;-) mam pytanie do was... zanim sie dowoedzialyscie ze dzidzia w brzuszku to mialyscie mleczny sluz? Duuuzzo mlecznego? I jak tak to mniej wiecej ile dni od owu. Bo ja kojarze ze w ciazy mialam duzo ale nie pamietam od ktorego dc i martwie sie bo nie jest go duzo :-\ wiem wiem marudze ale bardzo nie lubie tego czekania :-\

reklama
Do góry