reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie ja tylko na chwilę. Wszystko ok. Serducho widzialam. Wszystko dobrze sie zapowiada:) ciaza o tydzien mlodsza. Wiecej napisze jutro bo z telefonu mi ciężko. Miłego wieczoru

reklama
Martaha super wiesci :)

Asiu wlasnie o to chodzi mam psa i dosc codziennego odkurzania :/ a tak siedzac na dole to cos odkurzy mi gore i na odwrot :) ale dobrze zbiera brudy, okruchy i inne? No wiadomo ze w katach nie dojedzie ale po prostych powierzchniach tak.

Julia pewnie, ze idz na ta wizyte... mysle, ze warto.. trzymam kciuki :-)

Anula trzymam kciuki za testa :-)

Watpliwosci trzymam kciuki za Twoja prace kochana.. wiem, ze jest ciezko...ale wierze, ze dasz rade, bo my Polki to silne babki jestesmy ;-).. wiem jak to jest..ja bylam prawie trzy lata na obczyznie.. studiowalam i pracowalam... az za oceanem.. bardzo mi sie podobalo i zaluje, ze wrocilam haha;-) nie zartuje ;-)

Tabasia babydust brzuszki cudne :-)

Martaha ciesze sie z Twoich cudownych wiesci powizytowych ;-)

A ja dzisiaj wyszlam z pracy o 19 :no: ale moj M poprawil mi humor :-D;-)

Uciekam.dobranoc kochane :-)

Helo

Witam nowe staraczki i zycze szybkiego zafasolkowania :-)

Jeszcze 3 dni i zrobie pierwszy test... juz mam drreszcze ze strachu. Wkurza mnie toze cyce coraZ mniej mnie bola :-\ ALE tempka narazie idzie ideLnie jak w cyklu z jaskiem. Zobaczymy czy jutro bedzie spadek i pozniej wzrost. Mysle ze do sobotniej tempki jak nie bedzie wzrostu po spadku moge sie pozegnac juz. Ale oby skok byl!
Juz ustalilam z kolezanka ze upieke tort na zafasolkowanie moje i jej i w pracy zjemyhAha i od razu powiemy nowine :p

reklama
Wiem kochana ale popatrz na to z innej strony wszystkie tu trzymamy kciuki wiec nie ma innej opcji zebys za te 3 dni nie swietowala :tak: wiesz ja to taka czarownica jestem ze juz w tym miesiacu 2 dziewczyna wykrakalam fasolki ,watpily ze sie uda a niedawno pokazaly mam piekne bladziochy to i Tobie wykrakam ;)

Do góry