reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam Limia i Zouza powodzenia:)
Julia mój mąż tez dzisiaj wraca ale u mnie to dopiero 9 dc:p idę jutro na usg trochę się boje pobolewał mnie w tamtym cyklu zarówna lewy jak i prawy jajnik a na prawym mam malą torbiel..trzymajcie kciuki zeby się tam nic zlego nie działo:-(
Anula trzymam kciuki za Twojego tesciora ;-)

reklama
Anula88 no ja mega ci zycze zeby ci wyszly piekne 2 kreseczki;-);-);-) &&&&&&

Tinus kochana trzymam kicuki za jutro &&&&&& napewno jest ok!!!

A powiedzcie jak ma sie l4 od gina to wzywaja na komisje?

Watpliwosci jak tam? Te & dostalas? Bo ty juz dawno po terminie prawda?

Ostatnia edycja:
Julia
Wezwa na komosje jak siedzisz powyzej pol roku nie bedac w ciazy czy tam do pol roku tak mi soe wydaje. A jak w ciazy jestes to nie :-)

Anula
Dzieki samopoczucie dziwne jak mnie bolo brzuch to mam dobre jak nie boli to do bani ;-) testuj jutro testuj!:-D &&&&&&&

reklama
eh nie spodziewam sie cudu tak czy siak :p
Jeden plus jest taki ze za tydzien dwa przyjdzie karta z ubezpiecEniem niemieckim i bede mogla do gina chodzic za darmo tutaj i wszystko :p o ile do tego czasu nogi nie wejda mi w du..pe ...
Eh dziewczyny nie chcecie wiedziec jak wyglada na tej produkcji.. jak cos spadnie na podloge to trzeba to z powrotem na tasme wsadzic .. a ciasto na ciastka smierdzi tak pomiedzy potem a kuweta kota .. kurde.masakra grrrr... ani jednego ciastka nie zjadlam tam i nie zjem hahaha ...

A nogi po 2dniach tak bola ze nie moge nimi ruszac ..

Do góry