reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Majdaczku powiedz ze nie mozes niestety zoastac dluzej bo i tak juz teraz powinnas zgodnie przykazaniami lekarza zostac w domu i juz . Wiesz pomnika nikt ci za to nie postawi . Ja tak w poptzrdniej pracy sie cackla pracowalam tam wiele lat a jak wrocilam to jal przyszlo do zwolnien to mnie zwolnili bo co.. Nie trzeba moec skrupolow. Wiekszosc tego nie doceni
Muchunia super:)

Kochane moje pomoglyacie!!!!!!!! Ąaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!:-D jest pecherzyk! :-D na dpdatek nic nie zaplacilam za wizyte mam sie w czwartek jeszcze pokazac :-D zobacxymy czy pregnylu nie bedzie trzeba kurna chata ja pikple euforia mnie ogarnela!!!!:-D bede lakac :-) jade do domku odezwe sie potem :-D

miss super, gratulacje!!! No widzisz, a tak sie stresowalas! Wszystko bedzie dobrze! Trzymaj sie :tak::tak:

mychunia - super, ze z Malym wszystko w porzadku. Kciui, zeby tak dalej! :-D:-)

Mnie znowu rozklada. Ale przynajmniej pogoda sie poprawila u nas.

Milego wieczoru!

reklama
Do góry