reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

No dziewczyny Mississ ma racje - w sierpniu i wrzesniu wysyp kreseczkowy:)
Ciesze sie razem z wami - naprawde takie wieści humor mi poprawiaja:) jak piszecie zle to dolka lapie jaki ten swiat niesprawiedliwy a tak jest dobrze:)

Ja bede was dziewczyny rowniez prosic o zacisniecie kciukow na czas mojej pierwszej wyzyty... to dopiero gdzies po 15 wrzesnia - mam nadzieje ze szybko zleci:) Tak sie boje...

reklama
Hey kobietki ... nadaje z pracy ...

Kurcze 10 dni do @ a ja "nic nie czuje" zeby cos bylo na rzeczy ... ehh chyba lipa w tym cyklu ....

Aschlee testy doszly ?

Anna kciuki będą
..

Misisiss dzialacie dzialacie ;-)

Jazza, Schwaty hey hey ....

Schwaty ja tez podczytuje na bierzaco ...

Anna ale nawet cyc nie odvzuwalny ... chociaz w 1 ciazy nie bolal
.. no poczekam jeszcze ...moze w weekend spróbuję ;-)

mnie cycki dopiero bolay 5 dni przed @... o ile dobrze pamietam - a ktory to cykl? ilo dniowe masz cykle? u mnie dopiero w 27dc cosik sie ruszylo pewnie gdybym zrobila dzien szybciej bete to nic by jeszcze nie pokazala - a tym bardziej testy:) Takze jeszcze troche czasu:)

za 10 dni u nas stresujaca chwila - u mnie bedzie coraz blizej do usg i uslyszenia oby dobrej wiadomosci a u ciebie oby @ nie przyszla - niech wszystko bedzie dobrze:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jesli brac pod uwage moja temperature itd to u mnie prawdopodobnie owu byla w 17dc a iplementacja w 25 dc to dopiero w 27dc cos pokazalo... kiedy podejrzewasz ze owu byla? nawet jesli wczesniej to zrob z ciekawosci test po weekendzie:) Korzystalas juz z testow owulacyjnych?

i jak z witaminami? cos jeszcze procz kwasu przyjmowac czy sie wstrzymac?

Ostatnia edycja:
Do góry