reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie!

Mychunia- gratuluję już taaak dużego dzidziusia. Dobrze, że tylko słodycze musisz odstawić a resztą jedzonka możesz się cieszyć, hihi. Mój maluch dzisiaj na wizycie też po raz kolejny pokazał, że jest tydzień większy niż z OM i waży już prawie 800 gram.

Miss- mega się cieszę, że jest pęcherzyk, oby wyrosła z niego piękna fasolnika! Bardzo Ci tego życzę!

Babydust- gratuluję małego wielkoludzika! Pieknie rośnie!

reklama
O i takie wiesci to ja lubie :)
Anula,Mychunia,Mississ,Babydust baaaaardzo sie ciesze :)

Watpliwosci co u Ciebie?

Majdaczku jak minal dzionek?

Aschlee przyszly testy? :D

Lili zdrowka!!

Julia jak zajebiscie tam macie :) och jak ja tesknie za takim klimatem......

Dzieki dziewczynki jeszcze raz za kciuki:-) boze cala droge autem mi sie geba cieszyla :-) z ginem tak dumamy ze w czwartek moze byc owu wiec wizyta w czwartek po 19 tej i zobaczymy.:-D
W ogole weszlam tam i mowie ze dzis 13 dc wiec pewnie nic nie bedzie a tam patrzy na usg i az krzyknol oocchhooo! I sie usmiechnal :-) fajny ten gin kurcze. Taki byl dziwny na tej pierwszej wizycie a ostatnie dwie juz super :-) ciesze sie ze nie spisalam go na straty po tej dziwnej pierwszej. Zeby tylko teraz wszystko dobrze poszlo... mam dobre przeczucie ale rownie dobrze moze ono wynikac z mojej euforii :-) jutro to chyba mi juz wszystko jedno w pracy bedzie :-D wydaje mi sie ze duzo mi tutaj pomogl inofolik :tak:. Zobaczymy jak tempka i czy bedzie plodnego duzo i kiedy.

Dzisiaj tez dostalam kwoatki znow od tego samego klienta co przyniosl mi je jak bylam na urlopie masakra :-) dzisiaj mialam mega pracowity dzien ale uznaje go za bardzo udany. Jeszcze raz wam dziekuje za kciuki i dobre slowo jestescie niezastapione !:-)

Tinus przykro mi :-(

Majdaczek przykro mi, ze uslyszalas cos takiego i to od kobiety...ja na Twoim miejscu bym poszla na L4 teraz zaraz natychmiast i niczym sie nie przejmowala, bo masz do tego pelne prawo...ja tez przed wakacjami uslyszalam cos od jednej z dyrektorek szkoly..staram sie nie mowic o tym, ze slub planuje.. mowie tylko zaufanym osobom.. z nia sie przyjaznie, wiec powiedzialam, ale o zadnych innych planach nie mowilam.. a przed wakacjami powiedziala mi tekst, ze mam sobie wybic z glowy dziecko przez nastepny rok, bo ona potrzebuje mnie itd i musz byc do dyspozycji. Kiedy to uslyszalam opaldy mi i rece i cycki i nie wiedzialam co powiedziec...nie odpowiedzialm nic bo jedyne co by wytedy ode mnie uslyszala to to, by nie wtracala sie w nie swoje zycie.. a poza tym to byl mobbing jak babcie kocham... powiedizalm sobie w duszy, ze nikt nie bedzie mowil jak mam zyc i organizowac swoje zycie, a juz na pewno nikt mi nie bedzie rozkazywal i planowal za mnie kiedy bede miala dziecko...to jest jakas masakra..

Julia cudnie wypoczywaj:-):tak:

Mychunia cunde wiesi bardzo sie ciesze :-D

Missiiss kochana wiedzialam, ze tak bedzie wiedzialam super :-D

Ja rowniez mialam pracowity dzien... pragne by to dzidziusiowe szczescie wreszcie sie do mnie usmiechnelo.. czasami czekanie dobija, bo chcialabym juz .. juz moc to przezyc, a los wystawia mnietaka probe i serwuje takie dlugie czekanie....@ sie konczy i dobrze dzis bedziemy szalec :-D:-D:-D trzeba zadbac o przyrost naturalny :-D

Jazza
Mowilam ze bedziemy na majowkach;-) to tez piekny miesiac i na wakacjach juz bedziemy bujac w wozeczku:-D a co do dyrektorki... no comment. Masakra poprostu. Ja 15-17 powinnam juz wiedziec czy sie udalo i wtedy od 1 pazdziernika ide na l4 jak sie uda zajsc. Bedzie dobrze- musi! Uda sie!

Witam sie kochane z rana:-)

Missiiss dziekuje ale watpie zeby ten maj byl realny...nie wiem ciezko mi uwierzyc, ze takie szczescie spotka mnie zaraz teraz i ze ten maj bedzie osiagalny...

Milego dnia kochane :-)

reklama
Jazza
Mi tez ciezko uwierzyc ale nie moze byc innej opcji no... musi nam sie udac tobie mi shawty watpliwosci Tinusi juli i reszcie! To bedzie prawdziwy wysyp kreseczkowy !:-)
Eh tak pisze ale sama sie strasznie boje przeciez u mnie wyindukowac owulacje to jak dobrze wyjdzie to razna pol roku wiec jak sie zmarnuje ten pecherzyk to juz niewesolo bedzie i sie zalamie ...
Od dwoch dni mnie cyce podszczypuja pierwszy raz przed owu tak mam hehe. Chyba iinofolic... jeszcze zeby plodnego duzo bylo to bedzie dobrze bede wiedziala kiedy konkretnie zadzialac choc od pn co drugi dzien lecimy z koksem ;-) ehh trudny czas bedzie czekac do tego 15 tego zeby sie dowiedziec czy zmarnowalam pecherzyk czynie.... jak teraz sie nie uda to albo moj ma slabe kijanki albo ja po cc niedrozna jestem :-\

Do góry