reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wczoraj powiedziałam w pracy o ciąży, tak mi strasznie ulżyło, bo szef nawet to dobrze przyjął. Dzisiaj dzwoniła żona drugiego szefa. W jej głosie nie wyczułam radości, powiedziała mi, że ich bardzo zaskoczyłam i, że będę raczej musiała zostać do 20 października. Powiem szczerze, że siedzę własnie w pracy i mam łzy w oczach. Chce mi się beczeć. jestem strasznie już zmęczona, nie mam siły na siedzenie tutaj od rana do późnego popołudnia. A teraz jeszcze zaczął się rok szkolny i przedszkolny i gonię od wczoraj od rana. A jeszcze cały czas ten strach, żeby dzidzi się coś nie stało, bo w drugiej ciąży omal nie straciłam dziecka przez dźwiganie, a w tej pracy nie da się nie dźwigać. Poszłam im na rękę, bo już w sierpniu miałam dostać L4, ale nie chciałam, żeby nie zostawić ich na lodzie z dnia na dzień. To teraz mam za swoje. Mam już dość. A miało być tak pięknie. Najgorsze jest to, że jestem strasznie rozkojarzona, w końcu to normalne w ciąży i łapie się na głupich błędach, a w tej pracy tak się nie da. Tu bierzesz odpowiedzialność za wszystko, a szczególnie za pieniądze, które ludzie wpłacają, a nie jest ich mało. Jak Ja popełnię jakiś błąd, to Ja będę musiała oddać z własnej kieszeni. Odechciało mi się wszystkiego:-(

Majdaczjku bardzo mi przykro. Widzisz takie sa baby... faceci to zupelnie inaczej podchodza do wszystkiego. Mam nadzieje ze sie jednak ulozy...

Babydust trzymam kciuki.

Tinus przykro mi :(

Aschlee jutro? :)

Mississ, Mychunia &&&&&&&&&&

Zmykam kochane bo w pracy jestem :/

Tabasia prędzej po niej bym się spodziewała, że to zrozumie, bo jest kilka lat młodsza ode mnie i ma już trójkę dzieci, więc kto lepiej zrozumie matkę jak nie druga matka.
Ja bym jeszcze została, ale nie mam w ogóle na to siły. Z dnia na dzień jestem coraz słabsza. A jeszcze to dźwiganie, nie chcę stracić mojego dzidziusia :-(

Echhh po prostu nie oplaca sie byc czasami w porzadku bo widzisz jak na tym wychodzisz :/ naprawde niefajnie sie zachowala. Tym bardziej ze moglabys im z dnia na dzien rzucic l4. Po takiej akcji to ja bym chyba tak zrobila. I nie dzwigaj!!!!!!

majdaczku przykro mi :(
ale pamietaj ze dzidzia najwazniejsza a oni nie moga ci powiedziec ZE MINIMUM musisz siedziec do tego dnia , wiem ze jestes odpowiedzialna i chcialas byc fair ale to tak naprawde szefostwa problem jak we wrzesniu nie znajda nikogo

no i niestety z wlasnego doswiadczenia widzialam ze to wlasnie kobiety sa mniej wyrozumiale do kobiet w ciazy czy z malymi dziecmi , jak ktos pyszczy ze kobieta w ciazy bez kolejki wchodzi to ZAWSZE jest to inna kobieta, dla mnie zalosne :(

Kochanr ja tylko na chwile;-)

Tinus mam nadzieje ze uda sie zajsc w kolejnym cyklu..odpocznij

Dziewczyny trzymam mocno za was kciuki;-) mysle o eas ale niemam czasu na czytanie:/

Pogoda u nas piekna;-) duzo basenu i zwiedzania okolicy i tsk myslimy by lagune Balos zobaczyc bo to daleka podroz ale z tego co wiem to warto!!!!

Aschlee jak dobrze wyczytalam to tetujesz jutro wiec &&&&&&& zajrze i chce piekne wiesci;-)

reklama
Julia testuje kochana o ile testy mi dojda...jakos jestem dobrej mysli ale boje sie kolejnego strzala w dziob od losu...ze organizm mnie robi w konia mimo ze nie zwracam na niego uwagi a ta wredna cholera zas przyjdzie

Do góry