reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam sie z rana kochane :-)

Julia- dokladnie tak, papierek uczucia nie zmieni ;-)

Mychunia- powodzenia z glukoza :-)

LilliMarlene- kciuki za następny cykl kochana ;-)

Missiiss- jestem z Ciebie dumna kochana :-D

Wstalam dzis, zimno znowu, sloneczko sie przebija niby, ale i tak zimno. Kochane uciekam do racy, bo mam mase rzeczy .

Milego dnia :-D

reklama
Witam się w ten zimny i deszczowy dzień. Ja mam w pracy okropnie zimno, a tu muszę dzisiaj siedzieć do 17. Masakra. Nie wiem czy wytrzymam. W ogóle ostatnio mam strasznego lenia i jestem zmęczona. Chciałabym już posiedzieć w domku.

Tabasia fajnie, że ze zdrówkiem lepiej. Jeżeli chodzi o kamień, to zdecydowanie wolę rodzić kamienie :-) Choć z drugiej strony po tak dużym wysiłku i bólu piękną nagrodę się dostaje-dzidzię, a tu tylko kamień :-D
Owsianka pycha, tylko uważaj w ciąży z dużą ilością orzechów.

missiiss gratulacje dnia bez papierosa. Oby tak dalej, trzymam mocno kciuki.

Tinuś oby @ nie przylazła.

Jazza
Milej pracy :-)

Aschlee
Dzieciaki sa kochane :-) ale chlopcy to male szkodniki bo dziewczynki to takie przytulaski i chyba tak nie wariuja tylko wola sie poprzytulac. Tak mi sie wydaje :p bo moj to mozna policzyc do 10 i juz wyskakuje z twych objec. I tak sie dziwie ze 10 sekund wytrzymuje ;-)

Majdaczku
Ubieraj sie cieplutko zebyscie sie nie przeziebili :-) a nie mozesz juz iac na l4?

Wlasnie zadzwonili ze drzwi im wczesniej dowiezli :-D ale super :-) jade zaraz zaplacic i zeby mi przywiezli ;-)

Misiss hehe ale agencior ...
Jazza u nas tez lipa ... ja juz w kurtce pomykam ...

Majdaczku wspolczuje ...ja mam w planach o 15 wyjsc
... a jutro na 7 szkolenie bhp mnie czeka ....

Aschlee Witaj ;-)

Ale mam lenia ... nic mi się nie chce .... buu

Witam Was wszystkie i ja z rana(?) chyba moze bardziej nawet wczesnego południa :)

Missiiss mam nadzieje ze kontynuujesz nie dzień bez papierosa ale i miesiąc - napewno dasz rade !! jestesmy z Ciebie dumne :))

Anula to musialas byc strasznie padnieta :) ale dobrze ze ciut sobie dychlas :)

Julia dokladnie, papierek jest nie wazny, a tak wiecie ze juz nic Was nie zaskoczy i spokojnie brniecie razem przez zycie - slub to tylko miła formalność, wspomnienie a to tym bardziej fajnie mozna zaplanowac jak juz zyjecie własciwie jako małzenstwo :)

Aha - nie martwcie się pogodą - melduje ze śląska ze u mnie to samo, zimno ponuro i nie wiadomo z ktorej strony deszcz przyjdzie - za rok jak bedziemy widac swoje dzieciaczki to juz napewno bedzie pieknie :D taka wiadomosc na pocieszenie :p :)

Archea Ty zawsze wiesz jak pocieszyć :) A skąd dokładnie jesteś, jeżeli można wiedzieć?
A tak poważnie, to trochę to nienormalne, że jest końcówka sierpnia, atu tak zimno jakby już listopad co najmniej był. Nie chcę nawet myśleć, co będzie we wrześniu i w październiku :no:

Majdaczku jasne ze mozna - z okolic katowic własciwie to nie daleko od tego mieszkam :)
Jeszcze sobie tak mysle ze wrzesien moze Nas zaskoczyc bo w sumie co rok sierpien wydaje sie byc taki opadowy / burzowy, chyba ze ja mam tylko takie wrazenie :)
Zreszta musi Nam sie troche oziembic p... zeby kazda z Nas potem doceniala lato - ja zwykle narzekam na te upaly to potem mi się dostaje od zimy :) i tak co pół roku zmieniam zdanie :D

Martaha proszę i tutaj się pochwalic zdjęciem teściora - pięknie :)) :-)

Ostatnia edycja:
przeżyłam :-D jutro popołudniu wyniki oby się okazało, że nie mam cukrzycy ciążowej - trzymajcie kciuki :tak:

tu też leje od rana i zimno brr

ja sobie dziś piecyk elektryczny włączyłam, bo zimno w mieszkaniu....

reklama
Do góry