reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Miissiis- no jestem z Ciebie dumna,:tak: ze wytrzymalas bez papierosa tak trzymac kochana a dzidzius sie pojawi zobaczysz :-)

AnnaMaria- ciesze sie, ze zmienilas gina super :tak:

Tinus- trzymam za Ciebie kciuki kochana, oby to wrozylo same pozytywne rzeczy ;-)

Co do bajek to tez zazdroszcze tym, ktore ogladaja je ze swoimi dziecmi. Nie moge sie tego doczekac. Uwielbiam kreskowki, bajki, smianie sie przy nich do rozpuku :-D. Jak bylam mala uwielbialam krolika bugsa, myszke miki i tom & jerry.

No nie moge sie doczekac dzieciatka. Jest typem rodzinnym i wiem, ze dziecko swoje rozpieszcze i nie mowie tu o zabawkach tylko o rozpieszczeniu miloscia matki izabawach i kazdej wolnej spedzanej razem itd

Malena- odwazysz sie odwazysz :tak:;-):-)

LiliMarlene- ja tez mysle nad tym infoliciem by sie w niego zaopatrzyc:-D

A u mnie byl mega intensywny dzien, przemarzlam znowu.. kurcze ja chce w tropiki jakies. Jutro moj M ma rozmowe w sprawie nowej pracy.. denerwuje sie, marze by ja dostal i odszedl z tej aktualnej gdzie nikt go nie docenia. Oby bylo dobrze ;-).

reklama
missiiss- dziekuje kochana :-) jeszcze nie maz, ale wkrotce chociaz przyznam, ze juz mowimy do siebie per mezu i zono :-D to przyjemne jest :happy2:
i pamietaj jutro kontynuacja dnia bez papierosa :-)

Witam

Ja jem juz sniadanko mega niewyspana;/
Czy wam tez sie czesto sni ze zaspalisvie?

Lili wstretna malpa!!!:-( napisz kiedy kolejna, rozstania niesa przyjemne...
&&&& za wizyte

Jazza malzenstwo to formalnosc milosci nie zmieni:-D

Nic uciekam do pracy,milego dnia;-)

hej dziewczyny :tak:

standardowo jak mam iść oddać mocz nie śpię od 3 lub 4, a dziś może bym jeszcze usnęła gdyby mnie komar tak nie pogryzł, że nie umiałam usnąć :wściekła/y:

Lili za kolejny cykl trzymam kciuki :tak:

jazza kciuki dla męża, aby się udało :tak:

ja uciekam zaraz na glukozę :baffled:

Nie nadrobie tyle napisalyscie od wczoraj...

Lili cholercia wredna @ miala nie przylazic.Kciuki Kochana za kolejny cykl.

Misis dziękuje , czuje się dobrze ...dzis cos mnie cmi jak na @ ... ale pewnie ovu tuz tuz
..poza tym zajechana jestem ...wstac dzisiaj nie moglam.

Archea no powiem ci ze zasnelam w 2 sekundy ;-)

Jula me dziecie też juz obkupione i do szkoly gotowe ;-) juz nie może się doczekać ... do nowej szkoly idzie ... ja ci wspolczuje tego wstawania .... ja to dzis o 6:30 .... bo na 8 do pracy ... iw sumie siedze tu i jeszcze nic nie zrobilam ....

Dobra bo juz mnie wzywaja ... popisze potem ....

Jazza
Pamietam :-D nie mam grama fajki w domu wiec luz a do miasta nie chce mi sie jechac ;-)

Shawty
Podzielam. Ja jeszcze leze pod koldra bo za oknem nieciekawie. Choc wczoraj zapowiadali sloneczko po poludniu. A moje dziecie dzisiaj rano wstalo i mnie obudzilo z pytaniem czy moze przyjsc do mnie bo w jego lozku sa smoki :-Dagent :-)

Ja juz pol wyprawki mam. Dzisiaj moze dokupie reszte.

reklama
Do góry