reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Miissiis- no jestem z Ciebie dumna,:tak: ze wytrzymalas bez papierosa tak trzymac kochana a dzidzius sie pojawi zobaczysz :-)

AnnaMaria- ciesze sie, ze zmienilas gina super :tak:

Tinus- trzymam za Ciebie kciuki kochana, oby to wrozylo same pozytywne rzeczy ;-)

Co do bajek to tez zazdroszcze tym, ktore ogladaja je ze swoimi dziecmi. Nie moge sie tego doczekac. Uwielbiam kreskowki, bajki, smianie sie przy nich do rozpuku :-D. Jak bylam mala uwielbialam krolika bugsa, myszke miki i tom & jerry.

No nie moge sie doczekac dzieciatka. Jest typem rodzinnym i wiem, ze dziecko swoje rozpieszcze i nie mowie tu o zabawkach tylko o rozpieszczeniu miloscia matki izabawach i kazdej wolnej spedzanej razem itd

Malena- odwazysz sie odwazysz :tak:;-):-)

LiliMarlene- ja tez mysle nad tym infoliciem by sie w niego zaopatrzyc:-D

A u mnie byl mega intensywny dzien, przemarzlam znowu.. kurcze ja chce w tropiki jakies. Jutro moj M ma rozmowe w sprawie nowej pracy.. denerwuje sie, marze by ja dostal i odszedl z tej aktualnej gdzie nikt go nie docenia. Oby bylo dobrze ;-).

reklama
missiiss- dziekuje kochana :-) jeszcze nie maz, ale wkrotce chociaz przyznam, ze juz mowimy do siebie per mezu i zono :-D to przyjemne jest :happy2:
i pamietaj jutro kontynuacja dnia bez papierosa :-)

Witam

Ja jem juz sniadanko mega niewyspana;/
Czy wam tez sie czesto sni ze zaspalisvie?

Lili wstretna malpa!!!:-( napisz kiedy kolejna, rozstania niesa przyjemne...
&&&& za wizyte

Jazza malzenstwo to formalnosc milosci nie zmieni:-D

Nic uciekam do pracy,milego dnia;-)

hej dziewczyny :tak:

standardowo jak mam iść oddać mocz nie śpię od 3 lub 4, a dziś może bym jeszcze usnęła gdyby mnie komar tak nie pogryzł, że nie umiałam usnąć :wściekła/y:

Lili za kolejny cykl trzymam kciuki :tak:

jazza kciuki dla męża, aby się udało :tak:

ja uciekam zaraz na glukozę :baffled:

Nie nadrobie tyle napisalyscie od wczoraj...

Lili cholercia wredna @ miala nie przylazic.Kciuki Kochana za kolejny cykl.

Misis dziękuje , czuje się dobrze ...dzis cos mnie cmi jak na @ ... ale pewnie ovu tuz tuz
..poza tym zajechana jestem ...wstac dzisiaj nie moglam.

Archea no powiem ci ze zasnelam w 2 sekundy ;-)

Jula me dziecie też juz obkupione i do szkoly gotowe ;-) juz nie może się doczekać ... do nowej szkoly idzie ... ja ci wspolczuje tego wstawania .... ja to dzis o 6:30 .... bo na 8 do pracy ... iw sumie siedze tu i jeszcze nic nie zrobilam ....

Dobra bo juz mnie wzywaja ... popisze potem ....

Jazza
Pamietam :-D nie mam grama fajki w domu wiec luz a do miasta nie chce mi sie jechac ;-)

Shawty
Podzielam. Ja jeszcze leze pod koldra bo za oknem nieciekawie. Choc wczoraj zapowiadali sloneczko po poludniu. A moje dziecie dzisiaj rano wstalo i mnie obudzilo z pytaniem czy moze przyjsc do mnie bo w jego lozku sa smoki :-Dagent :-)

Ja juz pol wyprawki mam. Dzisiaj moze dokupie reszte.

reklama
Do góry