reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie :)
Archea dzięki za wywołanie :)
Więc chwalę się: Zobacz załącznik 640682

Kreski są i ciemnieją!
Proszę wszystkie staraczki o wpatrzenie się w nie i w najbliższym terminie@ o wysikanie takich samych ! Za to będę trzymać kciuki :-)
Czytam Was ale trudno mi wszystkich ogarnąć, bo jest nas tutaj sporo , aj pojawiłam się od niedawna, więc przepraszam , że rzadko odpisuję.
Miłego dnia życzę :)

W zasadzie to drugi cykl (był jeszcze zerowy , ale decyzja o staraniu zapadła w samej jego końcówce więc można go nie liczyć. Z zajściem ja nigdy nie miałam problemów (max 3 cykle), gorzej później, ale TYM RAZEM BĘDZIE DOBRZE! Tak postanowiłam :)
Po ostatniej stracie w marcu gin kazał czekać ze starankami do września (tak zapobiegawczo) chociaż wszystkie wyniki wzorowe, ale go nie posłuchałam... mam nadzieję że dobrze zrobiłam... - a propos gina to już mi się śnił dzisiaj - był w mojej kuchni,zaparzał sobie herbatę , pytał co u mnie i powiedział że od przyszłego miesiąca można zacząć starania :-D

Witam ja na chwile standard nadaje z pracy wiec nieodpisze nikomu;/ w domku na spokojnie;-)

Miss pytanie do Ciebie, jesli od paru dni pobolewa brzuszek jak na @ to kiedy mozna jej sie spodziewac? Bo ogolnie po ciazy niemialam boli na @ to sa pierwsze od bardzo dawna...i poprostu niewiem... dzis chyba jest 40dc....wrrrr

Martaha to trzymam kciuki
.. tym razem będzie wzorowo pieknie ;-) ...a sny to madz dobre ..

Jula lacze się w bolu
..ja tez z pracy ....

Jula dlugi cykl ... no ale moze zrob sobie tescik
.. bo wiesz ze jak człowiek sie nie spodziewa to pach .... jest ;-) a jeżeli @ boli to hmm na dniach powinna być ....

Jula mnie jak zaczynało boleć to zawsze na dzień przed i najpóźniej kolejnego dnia była, a tym razem zaczęło boleć i pobolewa nadal a nie ma @ tylko II kreski :) Więc może faktycznie zatestuj.

reklama
JJulia
Ja jestem za tym co dziewczyny mowia. Rob sikanca na teb tychmiast :-) jak nie wyjdzie to mysle ze za dzien lub dwa powinnas dostac. Mnie brzuch boli dzien przed kolezanke 2 dni przed. Kazda chyba ma inaczej bo to kwestia indywidualna. Trzymam kciuki zeby to jednak fasolinka bylla :-):-D

Martaha
Ja ci powoem ze po porodzie w 24 tc po 3 miesiacach zaszlam w ciaze... to bylo dopiero niebezpieczne. Przeciez wszyarko musialo sie unormowac a ja wariowalam psychicznie. :-) gin sie zlitowal i dal mi clo i zaszlan w pierwszyn cyklu :-) nie wiem jakie przejscia mialas ale mysle ze skoro u mnie sie wszystko dobrze skonczylo to u Ciebie po 5 miesiacach tez :-) &&&& :-)

Mychunia
&&& za wyniki. Bedzie dobrze :-)

Ostatnia edycja:
Do góry