reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

helol:)

Jestem padnieta wyszlam z domu o 5 rano wrocilam o 20...a wstaje o 4 rano;/

Zakupy sie udaly, dziecko obkupione ja jesien zime:) nawet kupilam juz dzieciakom ciuszki pod choinke:) wiec prezenty mam z glowy:):)

DZis na szybko bo zaraz lece spac...padnieta jestem

Jazza bardzo mi przykro z powodu kolegi:( mam nadzieje ze wyzdrowieje!!

Majdaczek za pare dni juz syna tak niebedzie bolec, bedzie oki:)

Suselku jak tam?

tabasia jak mozesz pisac ze nas przepraszasz??!!! to twoj obowiazek nas odwiedzac i kibicowac:):) opowiadac co u CIebie:)

Miss to &&& za koniec z nalogiem:)

Archea no to faktycznie lepiej dla was miec parter:):)
ja rowniez mieszkam na parterze ale w domu, tescie maja gore:)

Annamaria dasz rade za chwile teoria sie skonczy i pozniej jazdy:)
Swoj dom mieszkanie to bardzo duzo! my tez niemusimy sie martwic o wynajem, dom bedzie zapisany na M:):)
No to trzymam kiucki za wizyte

Watpliwosci to ustawieni jestescie rowniez:) Jakby co prosze slac do mnie tesciochy:)

Achlee budowa w niemczech czy w polsce?:)

Tinus kurcze moze siknij za 2 dni...:)

Anula ostatnio widze zabiegana jestes kochana...

Dalej dziewczyny wstancie z szeregu i zacznijcie testowac:):):)
Mam nadzieje ze jakies wiesci jutro uslyszymy:) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ide nynki:)

reklama
Julka - to by była najszczesliwsza rzecz na swiecie gdybym mogla komus juz oddac te testy bo ja bym ich nie potrzebowala :p ale ja juz przez rok zuzylam takie jedno opakowanie testow :p no ale postaram sie ich nie potrzebowac wszystkich :tak: jak bedziesz miala chwilke to mi dopisz tą 5 przy @ mojej :)

Misiss ale Ci zazdroszcze ze masz z kim i dla kogo ogladac takie baje :sorry2: ja ostatnimi czasy jak ogladam bajki to sie rozklejam <szok>
My ogladalismy w weekend hotel transylwania (czy jakos tak) i to chyba najlepsza bajka jaką oglądałam :D co chwile się z P. smialiśmy :)
baaardzo polecam ! :D

ja w tym cyklu znowu mam jakies dziwne nadzieje tym razem ze moze sie uda .. nadzieja matką głupich <ściana> .
wmawiam sobie ze ten inofolic tylu osobom pomógł że i mnie się uda .. sama mam juz siebie i swoich mysli dosc :confused::szok:

Ostatnia edycja:
Watpliwosci
Nie smutaj sie widzisz po suwaczku ile przeszlam nerwow i lez zeby miec z kim te bajki ogladac :-) a to moje dziecie takie niedobre jest :p wiesz. Ja wtedy mowilam ze chociaz jedno chce miec ale chce miec. A teraz? Teraz malo nie rycze czasem ze mam tylko jedno. Heh... strasznie chcialabym miec albo blizniaki parke albo drugie dziewczynke choc i tak wiem ze pewnie chlopiec bedzie jak bedzie hehe :-)
A co do hotelu transylwania to chyba pierwszy raz ogladalam go z pol roku temu :-) pozniej jak znajomi wpadli to kolejny raz :-) tez mi sie bardzo podobala :-)
A inofolik musi na nas zadzialac. Ja ci powiem ze sama odczuwam silne odczucie ze teraz dzieki zmianie lekow i inofolikowi sie uda a z drugiej strony czuje taki strach z rozczarowania jakie moze mnie spotkac na monitoringu. Okropnie sie go boje z tego wlasnie wzgledu ze jestem pelna nadzieii ze bedzie ten zakichany pecherzyk. Bo jak go tam nie bedzie to chyba sie zalamie....

Witajcie Kochane,
ale znowu musialam nadrabiac ;) Fajnie, ze tak aktywnie jest na naszym watku :tak:
Ja dzisiaj rano pozegnalam rodzicow, dojechali szczesliwie do domu i tak jakos nagle pusto bez nich :( Troche mi smutno. Rzadko sie widujemy, nastepne spotkanie jak bedziemy w PL dopiero na Boze Narodzenie, ehhhh :-(
U nas leje od rana bez przerwy, nie wiem sama gdzie to wsiaka...

Julia - Ja dzis od rana na Ibupromie bo dostalam @ niestety. Mimo wszytsko dzieki za kciuki ;-):tak:

Dziewczyny, przepraszam, jak ktoras z Was pomijam w postach,ale ciagle jakos nie nadazam i nie moge spamietac wszystkich i jak pisze posta to po prostu czasami zapominam, komu chcialam odpowiedziec ;-)

Jazza - bardzo mi przykro z powodu przyjaciela... Ja mam wsrod znajomych i kolegow z pracy tez kilka przypadkow nowotworow, w rodzinie tez mielismy pogrzeb w tym roku... Masakra, ze nie ma leku na to cholerstwo :(

Miss - ciesze sie, ze lepiej sie ogolnie czujesz i masz motywacje do rzucenia palenia Ja popalalam krotko na studiach, ale szybko rzucilam i nigdy mnie nie ciagnelo, zeby znowu zaczac. Moj M. zreszta nienawidzi fajek. I dobrze.
watpliwosci - zycze Ci, zebys zuzyla tylko jeden test, no moze dwa dla pewnosci ;-):-) a reszta niech zostanie nierozpakowana, bo zafasolkujesz jak najszybciej! A mozesz mi wkleic link z ebaya do tych testow? Bo ja chyba przeplacam w drogerii..

Aschlee - mozna spytac, co studiujesz? I mam nadzieje, ze przezylas te zajecia z "wredna baba" ;)

Malena - zapatrzysz sie na dzidziusia i zobaczysz, ze sama niedlugo bedziesz glaskach brzuszek :) Zycze Ci tego!

Tinus - Forum od tego jest i pisz jak tylko masz taka potrzebe :)

shawty - biedna jestes z tymi plecami! Ja bym jednak poszla do lekarza, moze masz korzonki chore? Albo nerki nie daj Boze...

Reszte Dziewczyn sciskam i przesylam pozdrowienia.

Ja sie umowilam do gin na 4.09. Zobaczymy gdzie mnie skieruje i na jakie badania... A moj M. jest taki kochany, ciagle mi powtarza, ze na pewno sie nam niedlugo uda...

Ludzie, ja dalej przerabiam kleske urodzaju od rodzicow, zrobilam znowu leczo,a jeszcze mam sliwki i dynie, uff....

Buziaki!!!

PS: Ja tez zamierzam zamowic Inofolic :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór :-) Witam :-) ale dziś miałam dzień, masakra...ten dzidziuś co u nas jest dziś biedaczek nie mógł kupki zrobić i tak okropnie płakał, że szok :-:)-:)-( straszne przeżycie to było dla mnie:-( ta moja bezradność:-(

missiiss nie wiem czy odważę się w ogóle testować :sorry2: nienawidzę testów bo zawsze widzę jedną przeklęta kreskę :-(

u mnie kończy się właśnie 26 dc, brzuch trochę dziś pobolewał. dupka już odstawiłam. nadzieja u mnie wygasła totalnie. czekam już tylko na 2 która lada dzień nadejdzie. no cóż, nie każdy może zaznać tego szczęścia w tym samym czasie;-)

spadam lulu :-p dobrej nocki :tak:

Lili
Ale sie rozpisalas lo matko :-D ale ja lubie czytac takie dlugie posty :-) szkoda ze @ przyszla... ehh takie juz sa te wredne malpiska. U mnie to nie dosc ze owu nie chce przylazic to i @ lazi jak chce :-\

Malena
Czopek glicerynowy pomaga na zaparcia u maluszkow. A co do testow szkoda ze sobie nie sikniesz ja tam lubie jak ktoras testuje bo emocje sa hehe ;-) a nie boisz sie dupka odstawiac bez testu?

Ostatnia edycja:
Zamawiaj zamawiaj Lili, faktycznie czuc po nim prace jajnikow :-)
Ja dzis mam dziwny dzien..taki wewnetrzny niepokoj czuje..jakby cos sie mialo stac..miejsca sobie znalezc niee moge przez to..:-(

reklama
Misiss kurnka nawacia musimy tak sobie wyobrazac te zakichane pecherzyki ze one na 100 procent sie pojawia na tym usg .. a jak nie to same je nadmuchamy !!! brat albo siostra dla Jaska potrzebna na gwalt !!! w tym cyklu i juz :D

Do góry