reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Missi ja każdą ciążę kończyłam łyżeczkowaniem w okolicach 10 tygodnia, a tą prawidłową cc więc pewnie dlatego ostrożny. 2 pierwsze puste jaja płodowe a ostatnia nie wiadomo co poszło nie tak bo zarodek się pokazał ale bez akcji serca, rozwój zatrzymany na 6 tygodniu. Dla mnie najbardziej stresujący jest okres do wizyty serduszkowej bo tylko raz była naprawde serduszkowa.... zobaczymy 9 września idę i się okaże...

AnnaMaria nie znam się na tych wynikach bo sama nigdy tego nie badałam.

Martaha
A robilas badania na zespol antyfosfolipidowy albo na przeciwciala? Wiesz jakie macie gr krwi z mezem? Moze macie konflikt serologiczny? Moja mama miala problemy bo plody i wczesne ciaze obumieraly bo raz miala konflikt serologiczny a dwa miala duzo przeciwcial po wypadku. I w dwa miesiace przed moim porodem krew jej oczyszczali zebym zywa sie urodzila. Bo tez biedna sporo przeszla. Lejarz cos ci mowil na ten temat? Moze warto spytac. Znam jednego bardzo dobrego lekarza. Profesora. Dzieki niemu ja jestem na swiecie i moj Jasko. &&& zeby wszystko bylo dobrze kochana!

AnnaMaria z tego co zerklam to podwyzszony progesteron wlasnie powoduje ciaza wiec chyba dobrze ale doczytaj sobie jeszcze, wzglednie moze ktos podpowie co sie bardziej na tym zna :)

Julia moze rzeczywiscie powinnas :) daj znac co zdecydowalas :)

A mnie tak znurzylo ze sie zdrzemnełam nawet nie wiem kiedy - straszna ta pogoda bo jeszcze bym zaspała po córeczke do przedszkola a staram sie zawsze malutka odebrac jak najwczesniej :) to przez to ze caly czas odswiezam czy ktos juz cos napisał na w pół leżąco :)

Dobrze dziewczyny - ja lece do przedszkola, widze ze tutaj i tak nastała pora obiadowa/powrotu z pracy :)

Ostatnia edycja:
missi ja po 2 stracie zrobiłam wszystkie możliwe badania i wszystko wycszło ok z genetycznymi włącznie, później urodziłam zdrową córeczkę i teraz znowu poszło nie tak . Ale mocno wierzę że tym razem będzie dobrze - tak sobie powtarzam !
Archea ja też zaraz lecę po moją do żłobka...

Martaha - bedzie dobrze:D

ja zrobilam sobie przed chwila test ciazowy bo wlasnie mialam dostawe i dalej jest jasniejsza kreska od kontrolnej ale juz baardzo duzo ciemniejsza niz jak robilam w sobote ostatni raz:) fajnie pociemniala:) niedlugo bedzie taka sama:)

Dziekuje dziewczyny za rade;-)
No cmi mi brzuch od poniedzialku...wczoeaj czulam mokro i lecialam sprawdzac w pracy ze moze @ przyszla...a tu cisza....dzis tez pobolewa...

Co mi szkodzi zrobic tesciocha?;-)
Tylko moje pytanie czy teraz zrobic z ranca lepiej? Juz prawie 100zl w tym miesiacu wydalam na testy bete wrrrr

AnnaMaria nieznam sie na normach progesteronu ale na moje jak jest powyzej to jest oki;-)

Martaha piekny tescich i bardzo bardzo ci zycze szczesliwego rozwiazania;-)
Moja pierwsza ciaza tez obumarla. Gdzie na poziomie 7 tyg a w 10tyg mialam zabieg...
Wiec wiem co przeszlas...

Aschlee a ty jak sie dzis czujesz?

Miss ale twoja mama przeszla:/

Anula88 a co tam u Ciebie?
Archea pogoda fatalna i na nas tak wplywa...:/
No moja zacznie przedszkole za ponad tydzien czasu...jak wrocimy z wakacji..ciekawe jakie bedzie jej podejscie;-)

Ja juz wracam do domu,lece na zakupy i tesciocha kupie, potem ogarne ten armagedon hehe

Na spokojnie pozniej uzupelnie tabele watpliwosci pamietam o tobie;-)

A jakies dwie osobki maja termin @ i co ??? Jak rezultaty?;-)

reklama
julia przed terminem @ chyba lepiej z rana. Choć mi przed terminem @ wychodziły wyraźniejsze II kreseczki wieczorem, niż na drugi dzień z rana, choć testy były tej samej firmy. A na kiedy masz termin @?

Do góry