reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie Kochane wieczornie!

u nas leje, ale dzisiaj obylo sie bez odpalania ogrzewania :happy2: Wlasnie spedzamy ostatni wieczor z rodzicami, bo jutro wracaja do domu.

Tabasia - zyczeCi duuuzo zdrowka!
AnnaMaria - zmieniaj Kochana gina i sie nie przejmuj. Trzymam kciuki! I nie przepraszaj za posty bo od tego jest Forum, zeby sie wygadac.
Jazza, watpliwosci, shawty, Miss -z calego serca zycze Wam dwoch kreseczek &&&&. Kiedy musi nam sie udac...

Julia - ja nie testuje, bo mam drugi dzien plamienia i najprawdopodobniejjutro rozkreci sie @ :no:

ALe sie usmialam ze sposobu na ciaze, bo ja tez po kazdym przytulaniu robie prawie ze swiece, poki co bez efektow... A spie na brzuchu, wiec ta metoda chyba tez nie dziala :confused:

Dzieki za kciuki i dobra energie. Wiecie, ze mi ulzylo, ze z M. jest wszystko w porzadku. Teraz jak najszybciej umwie sie do gin, zeby mi zlecila badania i niech sie dzieje wola nieba, bo ja na nic wplywu nie mam... Fasolce sie do nas nie spieszy i tyle.

Smaku mi narobilyscie tymi obiadami. U mnie dzisiaj bylo leczo - rodzice przywezli wlasna cukinie i pomidory, a robilam wegetarianskie, pycha!

MALENA, ODEZWIJ SIEEEEE!!!

Trzymajcie sie

no hej :-D żyję :-p i mam się całkiem nieźle :-p:-p testu nie robiłam bo nawet nie mam czasu go kupić - serio:-) całe dnie siedzę z dzidziusiem :-):-) dziś 25 dc, żadnych oznak niczego :confused::confused::confused::confused::confused::confused: jakoś nie śpieszno mi do jego robienia bo absolutnie nie czuję, że wyjdzie pozytywny :tak: nienawidzę testów!!!!!:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no: może zrobię, ale jeszcze nie wiem kiedy :-p
buziaki dla Was wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

AnnaMaria dziekuje za &&& i oczywiscie całej reszcie bo już zapomniałam - chyba zaczne stosowac te multi cytaty >< bynajmniej przepraszam...

Julia myśle ze tak może w czwartek-piątek o_O nie myślalam nawet tak o tym, narazie moje zycie spoczywa na środzie z myślą czy przyjdzie @ czy nie :-) zwykle mam jak w zegarku wiec nie specjalnie doliczam dni +/- :) i nerki mi się odezwały po takim czasie rozstania - jeśli to ciąża to szybko nie dadzą o sobie zapomnieć tak jak miałam przy pierwszej ciąży...

Tabasia czasami wchodze na wątek ciężarówek i troszke Cię/ Was podczytuje takze nikt tutaj napewno nie zapomina :))

&&&&& za wszystkie co by szybciutko widziały swoją fasolke :))

Malena super że się odezwałas :)!! trzymamy wszystkie &&&& i czekamy na wiesci pod koniec tygodnia - roboczego oczywiscie :)

Ostatnia edycja:
Malena
NO NARESZCIE KOBIETO!!:-D Lanie na kolanie sie nalezy:-) Nie wiem czy cxytalas ale caly weekend i dzisiejszy dzien wypatrywalam za toba ty niedobra ty ;-) nunu juz rozwazalam ze albo euforie masz albo dol mega wiec ciesze sie ze jest ok :-) oby ta dzidzia cie zarazila dzidziusiowatoscia i wyczarowala w brzusiu fasolinke :-) daj znac jak bedziesz testowac bo my tu wszystkie niecierpliwe :p

Tinus
Haha tata powiadaz?:-) moi jakby sie dowiedzieli ze sie staramy to by mnie udusili :p jasko im juz niezle daje popalic ;-)

Tak czekam i czekam az mi wida wystygnie na inofolik :-D

Malena
NO NARESZCIE KOBIETO!!:-D Lanie na kolanie sie nalezy:-) Nie wiem czy cxytalas ale caly weekend i dzisiejszy dzien wypatrywalam za toba ty niedobra ty ;-) nunu juz rozwazalam ze albo euforie masz albo dol mega wiec ciesze sie ze jest ok :-) oby ta dzidzia cie zarazila dzidziusiowatoscia i wyczarowala w brzusiu fasolinke :-) daj znac jak bedziesz testowac bo my tu wszystkie niecierpliwe

dzięki za dobre słowo :tak::tak:jak tylko coś się u mnie wyklaruje na pewno dam znać ;-) obiecuję :tak::tak::tak:

Tabasia- zdrowka zycze dbaj o siebie :tak:

Missiiss- dokladnie w tym cyklu nie ma litosci :-D chocby nie wiem co :-D

LilliMarlene- super, ze wyniki meza bardzo dobre zobaczysz uda sie :tak:

Archea- kciuki, oby to bylo to ;-)

Malena- super, ze sie odezwalas i kciuki zaciskam kochana :-)

Co do pozycji po przytulankach to o nogach w gorze wiem i stosuje, ale lezenie na brzuchu jeszcze nie ale wyprobuje a co mi tam. Moj M sie z emnie smieje kiedy tak leze z nogami do gory i robie swiece to mu wtedy tlumacze, ze wszystko musi splynac i trafic gdzie trzeba i nic sie nie zmarnowac

Chcialabym byc juz w ciazy, ale wiem wiem to juz niedlugo.

Jestem padnieta po dzisiejszym dniu, ehh na koniec dowiedzialam sie, z emoj przyjaciel ma nowotwor i to zlosliwy.. cest la vie.. probowalam podniesc go na duchu.. chyba sie troche udalo.. juz jutro idzid do szpitala.. beda mu sprawdzac czy nie ma przerzutow, a potem operacja itd.. ehhh powiedzial, ze czeka na wiesci ode mnie o zafasolkowaniu...

Ide do mojego M jak dobrze, ze go mam :tak: jest najlepszym co nie w tym zyciu spotkalo :-D

I jak dobrze, ze Wy dziewyny jestescie :-D

Dobranoc :-)

reklama
Jazza strasznie mi przykro z powodu choroby przyjaciela...trzymam kciuki zeby nie bylo przerzutow....tak kiedys gadalam z mezem...chcialabym byc takim megamozgiem i wynalezc lek na nowotwory.

Dobranoc kobietki

Do góry