reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Tak czy siak albo teraz bedzie twoj albo ten kolejny i rzaden inny! Ja tak mowie ale juz zaczynam sie bac. Zaraz zamowie wizyte na wtlrek to bedzie 13 dc wiec bedzie cos widac na jajnikach ale mam w sobie mega obawy ze nic tam nie bedzie :-( chyba sie tam mu poplacze ...:-(
AnnaMaria89
Fanka BB :)
Tabasia ja tez tak mialam ale jeszcze zanim dowiedzialam sie o ciazy (i to wypadlo na poczatku tamtego tyg...) i bralam normalne leki i pomogly , mam nadzieje ze nie zaszkodzily....
Watpliwosci i Mississ
a wiecie co ja robilam?
ktoras dziewczyna z forum powiedziala mi i w tym cyklu sprobowalam, nie tak jak zawsze lezec nogami do gory i poduszka pod tylek - ale lezec na brzuchu tak 30min) nie pamietam ktora mi to mowila ale tak teraz w kazdy serduszkowy dzien robilam na brzuszku
Watpliwosci i Mississ
a wiecie co ja robilam?
ktoras dziewczyna z forum powiedziala mi i w tym cyklu sprobowalam, nie tak jak zawsze lezec nogami do gory i poduszka pod tylek - ale lezec na brzuchu tak 30min) nie pamietam ktora mi to mowila ale tak teraz w kazdy serduszkowy dzien robilam na brzuszku
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Tabasia
A moze lepiej isc zeby cos gorszego sie nie zrobilo :-\ wiesz ze goraczka i chorobsko bardzo negatywnie wplywaja na ciaze. W skrajnych przypadkach moga skonczyc sie przedwczesnym porodem wiec daj sobie jeszcze z dwa dni i prosze idz do lekarza zebym nie musiala sie martwic o ciebie ok????
Annamaria
Ja zasypiam na brzuchu zawsze :-) po wiszeniu do gory. Ja mam tez tylozgiecie macicy ale nie wiem jak to sie ma do lezakowania
A moze lepiej isc zeby cos gorszego sie nie zrobilo :-\ wiesz ze goraczka i chorobsko bardzo negatywnie wplywaja na ciaze. W skrajnych przypadkach moga skonczyc sie przedwczesnym porodem wiec daj sobie jeszcze z dwa dni i prosze idz do lekarza zebym nie musiala sie martwic o ciebie ok????
Annamaria
Ja zasypiam na brzuchu zawsze :-) po wiszeniu do gory. Ja mam tez tylozgiecie macicy ale nie wiem jak to sie ma do lezakowania
Kochane ja sie po malu zabieram do spania bo jutro niema zmiluj sie hehe.
Ogolnie cos mnie cmi jak na @ , hmmm moze jutro zawita?!;-)
Wogole syfy mi wyszly dwa wiec sie zbliza....
Ja zawsze po leze z podkurczonymi nogami;-)
Dziewczyny uda nam sie;-);-);-)
Ogolnie cos mnie cmi jak na @ , hmmm moze jutro zawita?!;-)
Wogole syfy mi wyszly dwa wiec sie zbliza....
Ja zawsze po leze z podkurczonymi nogami;-)
Dziewczyny uda nam sie;-);-);-)
Tabasia
Podwojna marcowka :)
AnnaMaria ponoc 2tyg od zaplodnienia nie ma wplywu na fasolke. Ale to tylko slyszalam wiec nie wiem.
Missis pojde w srode jak nie bedzie poprawy. Choc powiedzmy ze jest o tyle lepiej ze nie mam goraczki tylko to cholerne gardlo
Missis pojde w srode jak nie bedzie poprawy. Choc powiedzmy ze jest o tyle lepiej ze nie mam goraczki tylko to cholerne gardlo
bardzo sie ciesze ze pomoglo to moj sposob na ciaze 4 razy tak zachodzilam bez problemuktoras dziewczyna z forum powiedziala mi i w tym cyklu sprobowalam, nie tak jak zawsze lezec nogami do gory i poduszka pod tylek - ale lezec na brzuchu tak 30min) nie pamietam ktora mi to mowila ale tak teraz w kazdy serduszkowy dzien robilam na brzuszku
gratuluje
Czesc
Mississis z tymi nogami to i ja w górze trzymam :d wiecie kto mi tak kazał TATA hahah daje dobre rady
AnnaMaria nie panikuj !! ciesz się jak bd dobrej mysle to będzie dobrze pamiętaj
Wątpliwości oby jak naszczybciej nadszedł cykl dla każdej z nas
Anula88 co tam u Cb ?
Mississis z tymi nogami to i ja w górze trzymam :d wiecie kto mi tak kazał TATA hahah daje dobre rady
AnnaMaria nie panikuj !! ciesz się jak bd dobrej mysle to będzie dobrze pamiętaj
Wątpliwości oby jak naszczybciej nadszedł cykl dla każdej z nas
Anula88 co tam u Cb ?
reklama
Julia dziękuje, że pytasz u mnie dobrze idę wlasnie robic kolację męzowi bo wróci z trasy po 22
co do starań to były intesnywne akurat od 11 do 18 dc mąż był w domu ale sama nie wiem co myslec o tym cyklu bo nie czuje nic innego(oprocz klucia jajnikow przez 3-4 dni ostatnio ) niz w cyklu gdy przychodzila @...ale jeszcze troszke poczekam bo to 24dc u mnie
co do starań to były intesnywne akurat od 11 do 18 dc mąż był w domu ale sama nie wiem co myslec o tym cyklu bo nie czuje nic innego(oprocz klucia jajnikow przez 3-4 dni ostatnio ) niz w cyklu gdy przychodzila @...ale jeszcze troszke poczekam bo to 24dc u mnie