reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Archea a pisze tyle poniewaz jestem w domki, jutro do pracy pozniej zakupy...wiec juz wpadne wir "niemam na nic czasu"
No jestem ciekawa to jak w dni @ jesli sie nie pojawi testujesz?;-)

Tabasia kochana zdrowka:***** a jak tam fasolinka? Daje znac o sobie?

Blair co tam u Ciebie? Pisze na priv i cisza:p

Malena o kobietko jak ty nas a napieciu trzymasz nu nu nu;-) mam nadzieje ze pojawisz sie z dobrymi wiesciami;-)

AnnoMario masz dwa rodzaje tabletek? Bo ogolnie podstawa kwasu to 400 ug wiec spokojnie jedna dawka...za chwile i tak przejdziesz na witaminki;-)

reklama
Julia - no wlasnie to te same tak na nich napisane w ug i w mg... na nich jest napisane ze nie przyjmowac wiecej niz jedna- narazie tak biore i w takim razie tego nie zmieniam:)

Fajnie ze te tabletki sa takie malutkie - i nospa tez... wiecie od malego mam taka fobie ze nie polkne zadnej tabletki :) i musze pogryzc heh ale te sa takie male ze jeszcze udaje mi sie polknac (ale bez duzej ilosci plynow ani rusz):)
to mam nadzieje ze witaminki tez nie beda duze:) chyba ze sie naucze polykac:)

no wlasnie Malena ucichla.... Archea &&&:) juz nie wiem na kogo tam czas jest z testowaniem - za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :* :* :*

ja sobie teraz bede robic frytki - wiem ze niezdrowe ale no lubiem:) a moze to chociaz zjem jak przyszedl smak, bo na reszte nie mam ochoty i od jakiegos czasu chodza za mna sledzie w smietanie:) ale to dlatego ze dawno nie jadlam:) jak dlugo czegos nie jem to takiego smaka mam potem:)

Ostatnia edycja:
Jak mi milo ze mnie pamietacie :) :) :)

AnnaMaria leci leci. Druga ciaza jakos szybciej... ja pisze z fona i nie widze suwaczkow wiec sama nie wiem ktory to tydzien ;)

Julia fasolinka daje znac okrutnymi mdlosciami :( gorzej niz przy synku. I jeszcze ta choroba mnie dobila :( mam naprawde dosc...

Annamaria
To nie kupuj feminatal mama bo one sa duuuzze :-) skoro nie lykasz wiekszych

Malena
My czekamy ciagle... zaczynam sie martwic o ciebie:-(

Ostatnia edycja:
Misiss w tym miesiacu przygotuj poduszke pod tylek po bzykaniu 15minut nogi w gorze zaciskaj miesnie kegla i modlimy sie o owulke!! Ja Ci mowie teraz sie musi udac :)
A testy owu robisz w tym miesiacu??

Ja robie caly czas jak mam potwierdzone ze bedzie owu. I mieeze tempke caly czas. A co do nog w gorze ja zawsze po bzykanku dupke mam wyzej niz glowe bo prawie swiece robie :p powaznie . Zeby dobrze sie zassalo haha ;-)
Watpliwosci to dzialamy! W tym cyklu nie ma litosci i bedzie fasolinka:-)

Hahaha Watpliwosci nie przesylam takiego dziadostwa :D przesylam tylko ciazowe fluidki!!!
Tak boli ze placze jak jem ;( Nikomu tego nie zycze...
Echhh ide zalegac dalej...

reklama
Tabasia
Kochana zdrowiej! A jakies cus lekarz ci przepisal? Oscilococcilum lub cosik innego? Nie wiem czy hasco septem nie mozesz psikac gardla. Musisz poczytac. Wspolczuje. Trzymajcie sie tam z fasoliinka!

Do góry