reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss- kciuki za rzucenie palenia i diete :tak: rzuc te fajki, bo kasy szkoda, a zaraz bedziesz musiala ciuszki dla dzieciaczka kupowac :-D
Kiedys popalalam, bo moj byly palil, ale sama z siebie rzucialam, bo uznalam, ze to nie dla mnie ;-)

reklama
Ja nie paliłam nigdy, i w sumie każdy się dziwi, bo nawet nie próbowałam :)
Mój K. popala czasem, znaczy się, szczególnie jak jest z jednym kolegą, przy piwku, czy tak o...a mnie to niemiłosiernie wkurza :(

Julia oby to było to - tylko pozostaje czekac :)

Missiis rzuc to szybciutko, podlicz sobie ile wydajesz a na to miejsce poleca ciuszki dzieciece za nie długo - a na nerwy to sobie zacznij rzuc gume chociazby zeby zajac jakos usta :tak: bynajmniej trzymam kciuki za rzucenie tego okropnego nałogu :)

Shawty ja tez nie próbowalam i zawsze mnie dziwiły osoby palące, że co w tym takiego jest: śmierdzi, kosztuje, można sobie scharatac zdrowie a co jeszcze lepsze to nie powoduje jakiegos polepszenia humoru czy innych bajek.. Własciwie to z mezem nie palimy i nie tolerujemy

Missiiss kciuki za rzucenie palenia:tak:

Julia Ciebie boli brzuch mnie strasznie bola (.)(.)

Jeszcze ta pogoda taka dobijajaca.Zimno ciagle leje :no:

hejo:)
ja tez sobie czasem popalalam :p ale tak od czasu do czasu jedna fajeczke ze znajomymi a moj maz nie pali i nie toleruje totez zawsze sie denerwowal:) i dobrze ze nie pali bo pewnie jakby palil to tez wpadlabym w nalog a tak on mi zabranial:)

no teraz to w ogole nie ma mowy o paleniu:)

Mnie dzis brzuch naprawde mniej boli.... bardziej bola mnie z tylu plecy, na dole... nie wiem czy zle spalam. a podbrzusze to najbardziej w czwartek dawalo o sobie znac a teraz malo... moze dlatego ze czesciej odpoczywam.

Dzis @ miala przyjsc - narazie nie ma zadnych plamien... za to codziennie widze mleczny sluz - zwykle go nie bylo:) no i cycki bola... juz nawet nie same sutki, ale cale, sutki najbardziej... no i czasem swedza... ale da sie wytrzymac...

czekam na wiesci dwukreskowe:):)

Mychunia to szybkiego kiszenia ogorkow;-) ja nielubie zaprawiac itd...

Shawty ja tez nigdy niepalilam i niepale, maz dokladnie jak teoj popala jak sobie wypije, wtedy niekarze mu sie do mnie zblizac haha.
Na czescie to rzadko jest;-)

Aschlee no to ciekawe co...czulam mokro polecialam do wc a tu cisza...brzuszek pobolewa od wczoraj:/
A dzis tez do szkoly?

Archea no ciekawe co z tego bedzie;-)

Tabasia to musisz skrobnac jeszcze raz posta;-)

Julia a no niestety dzisiaj tez...caly tydzien:baffled: do tego dzisiaj mam zajecia z bardzo wredna baba.Takze dzien do najmilszych nie bedzie nalezal:sorry2:Wlasnie powoli sie szykuje,pakuje itd a nawet mi sie nie chce wychodzic na ta pogode Zobacz załącznik 640527

Ashlee Twój gif idealnie obrazuje to co na zewnatrz hehe :) życze zeby ten dzien Ci szybciutko zleciał, a potem tylko odpoczynek :)

Tabasia czekamy na Twojego posta - aha Smacznego ! chociaz juz pewnie nie ma do czego :-)

reklama
Do góry